"On je naš Supermen" Automobil se prevrnuo, hrabri muškarac iz BiH spasao MAJKU I DVOJE DJECE (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UAmerički mediji pišu o državljaninu BiH Nihadu Ibrahimoviću koji je u Hartfordu u Konektikatu spasio majku i dvoje djece iz prevrnutog automobila.

utros, dok je bio na ruti dostave u Ulici Saut Vitni u Hartfordu, naš menadžer Nihad primjetio je nešto u daljini. Shvatio je da je riječ o automobilu koji se prevrnuo nasred ulice. Kada je vidio da se iz njega širi dim, shvatio je da nema puno vremena te je odmah krenuo u akciju, stoji u objavi na službenoj stranici organizacije.

Kad se približio, Nihad, kojeg su prozvali “svojim herojem”, vidio je da su u automobilu zarobljeni majka i dvoje djece. Brzo je reagovao i, razbivši prozor, uspio da ih izvuče na sigurno dok nije došla hitna pomoć – objasnili su, prenosi Telegraf.

Nihadov čin nazvali su nesebičnim i herojskim. Čast nam je da imamo ovakvog heroja u svom timu – zaključili su uz par fotografija na kojima je prikazana nesreća, ali i Nihad koji je dobio svoje posebno parking mjesto i brojne čestitke i zahvalnosti.

“Naš heroj”, “Bravo Nihade, kultura uči nas da uvijek pomažemo drugima”, “Ovo je divno, hvala Bogu pa su svi dobro”, “Tako sam ponosna na Nihada”, “Kakva hrabrost, svijetu su potrebni ljudi kao ti”, “Bog ga blagoslovio”, “Mi imamo svog Supermena”, “Momčina”, nizali su se komentari.

Neko je napisao kako uopšte nije iznenađen Nihadovim činom te da je on i kroz pandemiju dosta puta priticao u pomoć.

“Hvala ti za sve što činiš”, “Ti si neustrašiv i istinski nesebičan čovjek”, pisali su.

izvor> srpska info
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: