ONA JE BILA U BRAKU SA ZORANOM MARJANOVIĆEM PRE JELENE: Za njega neće da čuje - tvrdi da bi je ubio, otkrila sve o sekti
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UZoran Marjanović je pre braka sa Jelenom Marjanović bio oženjen Sonjom, sa kojom ima sina Uroša.

Pre braka sa Jelenom, Zoran Marjanović bio je oženjen Sanjom, sa kojom ima sina Uroša. Par se razišao posle godina braka, a ona sada živi na Novom Beogradu u stanu svojih roditelja. Sanja se nakon razvoda od Zorana ponovo udala i u braku sa novim suprugom ima ćerkicu koja sada pohađa drugi razred osnovne škole. 

Sanja i Zoran su se venčali 1998. godine u jednoj beogradskoj opštini.

"Ona je do braka sa Zoranom živela sa roditeljima i sestrom. Nakon razvoda od Zorana se vratila u roditeljski stan na Novom Beogradu. Tada je vratila svoje devojačko prezime. Jedno vreme je u kraju držala salon za negu lepote, ali ga je zatvorila. Njeni roditelji su se razveli i ne žive više u tom stanu", ispričale su ranije Sanjine komšije za Informer i dodaju:

"Kod Sanje dolazi njen sin Uroš, koga ima iz braka sa Zoranom. Sanja i njen drugi suprug su dobre komšije. Sanjin i Zoranov sin je posle njihovog razvoda pohađao osnovnu školu na Novom Beogradu, gde mu živi majka. Vikendom je viđao oca i išao u Borču. Pričalo se da je između njih bila borba za starateljstvo nad sinom. Posle osnovne škole, sin Uroš je prešao da živi kod oca", rekao je izvor.

Prva supruga Sonja, je neposredno po ubistvu saslušavana u policiji, gde je navodno izjavila da se razvela kako bi "pobegla od sektaša i da ne bi prošla kao Jelena“.

"Sumnjala sam da su Marjanovići u nekoj sekti, mesecima sam živela u strahu. Zato sam rešila da odem od njih dok je vreme, da se našem sinu nešto ne bi dogodilo. Da sam ostala, sigurno bih prošla kao Jelena", preneo je tada Kurir.

 

Drži brzu hranu i nikom ne priča o bivšem

U komšiluku Sanju svi znaju, ali ne znaju čime se bavi. Prema nezvaničnim informacijama, ona je vlasnik jednog poznatog restorana brze hrane u drugom delu grada. Na pomen njegovog imena Sanja samo odmahne rukom i tako prekida svaku priču o bivšem.

"Deluje vrlo ravnodušno kad je on u pitanju, kao da je ništa ovo ne dotiče, ma neće da čuje za njega. Važan joj je samo njihov sin. Kad god joj neko spomene Zorana ona ne želi da govori o tome", kaže jedna Sanjina komšinica.

Marjanović se nakon razvoda sa Sanjom oženio pevačicom Jelenom Krsmanović- Marjanović, sinom harmonikaša pokojnog Dušana Duleta Krsamnovića, koji je nastupao po beogradskim lokalima. 

(Mondo)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: