Opasni ubica se krije u BiH: Ako vidite ovu osobu, odmah nazovite policiju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPo naredbi Višeg suda u Užicu, a na zahtjev Višeg javnog tužilaštva u Užicu, raspisana je potjernica za Igorom Avramovićem (28), policajcem koji je u noći između subote i nedjelje u jednom pribojskom kafiću šakama nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35).

Za Igrom Avramovićem (28), rođenim u Priboju koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, pod sumnjom da je počinio ubistvo, traga se od nedjelje ujutro kada je, sve upućuje, pobjegao u Bosnu i Hercegovinu nelegalno prešavši državnu granicu nadomak Priboja.

Potjernica koju je raspisala Policijska uprava Prijepolje uslov je za raspisivanje međunarodne potjernice za odbjeglim policajcem.

Iza rešetaka su, pod sumnjom da su pomogli Igoru Avramoviću da pobjegne, troje Pribojaca – djevojka zaposlena kao granična policajka, jedan njegov prijatelj i jedan srodnik. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Kobne noći Igor je tri puta šakom udario u glavu Ervina kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ervin je pao i izgubio svijest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici uslijed krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda, piše Blic.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesretnog Ervina došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: