ОРГАНИ СРБА СА КИМ ВАЂЕНИ НА 13 ЈАХТИ ПО ЈАДРАНУ И ПРЕСАЂИВАНИ БОГАТАШИМА: Спасић изнео НАЈНОВИЈА САЗНАЊА о злочину ОВК
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Божидар Спасић, бивши припадник СДБ, изјавио је да су органи Срба са Косова и Метохије били пресађивани на 13 бродова-болница, усидрених на Јадрану, а да је већина “уграђена” немачким богаташима.

Заправо, радило се о скупоценим јахтама на којима су рађене операције, а где се буквално могао наручити потребни део тела.

Спасић је испричао је да је идејни творац трговине органима био Хашим Тачи, а да заробљени Срби били пребацивани у Албанију, где су се налазиле “жуте куће” а по њих су долазили хеликоптери.

“Оно што наша јавност до сада није знала, болнице где су се пресађивали органи су се налазиле на бродовима. Хеликоптери су слетали на скупоцене јахте и ту су пребачене болнице. Имали смо човека, сарадника, који је радио на једном том броду и који каже: Нама су стално били лекари и ту се долазило, то су биле најскупље операције”, изјавио је Спасић у емисији “Викенд јутро” са Јованом Јеремић, на ТВ Хаппy.

Он је додао да је све функционисало “као у самоуслузи”, односно да је свако могао да наручи жељени орган и био би му ту донет.

“Од Албаније преко пута Италије и иза Италије у Средоземном мору, налазило се 13 бродова-болница богаташа који су своје друге богаташе доводили, и ту су се одмах вршиле операције. Новац се уплаћивао на рачуне Тачија, Харадинаја, Кадрија и осталих и то је цела прича, и једина истинита прича”, испричао је Спасић.

Он је дошао у посед тајног документа немачке обавештајне службе БНД где се анализира криминал на Косову и Западној Македонији.

“У извештају од двадесетак страна се на 33 места спомиње Хашим Тачи, што је знак колико је био он пројект мафије, криминала и трговине људима”, рекао је Спасић.

Он је додао да се у извештају БМД-а готово игнорише трговина органима и говори да се ради о мафији и криминалним активностима. Спасић каже да је разлог томе “што су Немци били укључени, и највећи број српских органа је уграђен у неке немачке богаташе и пропалитете”.

Спасић каже да је чак у његову детективску агенцију деведесетих година долазио Немац, који му је нудио скупоцен аутомобил, а како би му помогао да “нађе” бубрег.

“Касније сам сазнао да је он тај бубрег нашао и да му је уграђен у Немачкој, а да је пребачен са КиМ”, рекао је Спасић.

Он је подвукао да је Хашим Тачи извршилац тих ствари.

Милосављевић: Тачијев другар има фабрике беба у Нигерији

Новинар и писац Небојша Милосављевић рекао је да је један богаташ Рокас Скорче, који живи у Нигерији, има фабрике беба.

“Терористичка организација Боко Харам крала је сиромашну децу по Нигерији и у тим болницама, у једној провинцији где је овај мултимилијардер кога повезују са Тачијем, је вадио органе тој деци. И хормоне које су тамо ти лекари вадили користили су богаташи из Америке и Европе да би своју старост и потенцију побољшали”, рекао је он.

Милосављевић је објаснио да је Тачи повезан са Скорчеом тако што је косовска влада направила тајни споразум са Нигеријом око изградње нуклеарне централе.

“Али то је само било покриће да се ради на трговини органима”, изјавио је Милосављевић.

(Курир.рс/Р.М./ТВ Хаппy)

ОРГАНИ СРБА СА КИМ ВАЂЕНИ НА 13 ЈАХТИ ПО ЈАДРАНУ И ПРЕСАЂИВАНИ БОГАТАШИМА: Спасић изнео НАЈНОВИЈА САЗНАЊА о злочину ОВК

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: