OSTAVIO JE MINU SADA KAD MU VIŠE NIJE POTREBNA, MOGAO JE I NA DRUGI NAČIN DA DOĐE DO PLASMANA! Nakon Mensurove majke, oglasila se i Ivana Vrbaški
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kivna na Mensura!

Ovih dana poprilično je burno između, sada već bivšeg rijaliti para, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Naime, njih dvoje su raskinuli, a Mina nikako ne može da prihvati da je ostavljena, zbog čega redovno ima emotivne lomove. Skandali se samo ređaju, a jedan od poslednjih u nizu jeste Minino penjanje na krov i glumljene pokušaja bekstva zbog emotivnog kraha.

Foto: TV Pink Printscreen

 

Nakon što se za Pink.rs oglasila Mensurova majka Naila, koja je izbezumjena zbog Mininog ponašanja i koja je najavila čak i tužbu, oglasila se Ivana Vrbaški. Minina majka smatra da je Mensur ostavio Minu, sada kada je ostvario svoj cilj, te mu ona više nije potrebna, a ne može da sakrije koliko je zbog toga kivna na njega. Ivana se osvrnula i na najavljenu tužbu od strane Ajdarpašićeve majke.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene samo zanima da Mina izađe normalna i zdrava nakon svih tortura koje je doživela zadnjih meseci samo radi plasmana i mesta na koje ga dovela... Dovoljno ljudi je videlo i shvatilo da ju je ostavio sada kada mu nije više potrebna, najstrašnije je što je izabrao ovakav način, mogao je i na drugačiji način doći do plasmana, a ne uništiti nekoga. Mnogo veći stres je gledati kako neko udara vaše dete onako perfidno, dok svi spavaju, tako da pričati o sudu nije ni mesto ni vreme - poručila je Minina majka Ivana za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T. ; M.K. Izvor : Pink.RS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000