Отац Миајло Бацковић: Мојој униформисаној браћи
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Отац Миајло Бацковић: Мојој униформисаној браћи
10. јуна 2020.

Писмо оца Миајла Бацковића, упућено свим грађанима Црне Горе који носе униформу, а који јесу или би могли бити најгрубље злоупотријебљени од стране режима у циљу обрачуна са СПЦ, преносимо интегрално.

„Као ратни ветеран и војник знам шта значи униформа и наређење. Исто тако као човјек прије и изнад свега, знам шта значи сваком правом војнику образ и част!
Зато молим моју браћу у униформама, да остану ЉУДИ!

Униформе ће се скинути и поћићемо својим породицама. Битно је да кад на крају радног времена погледамо своју дјецу у очи, не спуштамо поглед ка земљи…

Ја сам кад је то требало бранио своју земљу, као што сада браним наше СВЕТИЊЕ. Поновићу – НАШЕ СВЕТИЊЕ БРАЋО!

Ви уставни поредак и Црну Гору не морате да браните од нас који смо ову земљу стварали и бранили, већ од оних који безакоњем руше темеље наше земље и устав.

На погрешну су вас БРАЋО адресу послали, ви треба да браните земљу од криминала, корупције, терориста… не од благослова Божијег и служитеља Божијег олтара.

Сјутра када цијела слободна и слободарска Црна Гора изађе у литије, ту ће бити и ваши родитељи, дјеца, браћа ваша! Не дозволите БРАЋО да вам они које би требало да хапсите наређују да душу своју и образ газите зарад плате и посла, јер ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО А НЕБЕСКО УВИЈЕК И ДОВЈЕКА…!

Брзо ће ваши налогодавци бити бивши, а онда ће се рачуни подносити народу и Богу, не дозволите да вас историја и народ на исту судску клупу са њима поставе, а Бог и наши Свети преци да вас се постиде!!!.

Ваш саборац и молитвеник пред Господом, свештеник Миајло Бацковић.“.

Извор: ИН4С

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: