OTAC UBIO PEDOFILA PRED KAMERAMA, DOBIO 2 DANA ZATVORA! SVE SNIMLJENO! Osvetio se zbog sina (11) dok je policija sve gledala
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kao odrastao čovek, Džodi Plauš je pričao o trenutku kada je njegov otac ubio pedofila koji ga je kidnapovao i zlostavljao tokom detinjstva.

Geri Plauš je ubio Džefa Dušeta uživo na TV-u, dok je zločinac hodao aerodromom "Baton Ruž" u Luizijani pred kamerama lokalnih vesti. Učitelj karatea Dušet oteo je Plaušovog 11-godišnjeg sina Džodija, pre nego što je nad njim izvršio seksualno zlostavljanje kada je odveo dečaka skoro 2.000 milja od njegove kuće u Luizijani u motel u Kaliforniji u martu 1984. godine.

Džodi, koji je napisao knjigu o užasu kroz koji je prošao, rekao je za "The Sun Online" da, iako su mnogi Amerikanci hvalili njegovog oca kao "heroja" zbog izvršenja ubistva iz osvete, on se nije složio sa takvom ocenom.

 

Autor je rekao: "U početku sam bio uznemiren zbog onoga što je moj otac uradio jer sam sa 11 godina samo želeo da Džef prestane, a ne nužno da umre."

Džodijev otac Geri je proveo vikend u zatvoru zbog ubistva - ali na kraju nije odslužio zatvorsku kaznu, jer je dobio uslovnu kaznu za ubistvo iz nehata, a uz uslovnu kaznu i rad u zajednici.

Sudija je presudio da njegovo slanje u zatvor nikome ne bi pomoglo - i da ne postoji rizik da ikada počini još jedan zločin - pa mu je dozvoljeno da bude na slobodi.

Dušeta su policajci uhvatili u zamku nakon što je dozvolio Džodiju da pozove svoju majku - što je omogućilo policijsku raciju i oslobodilo žrtvu pedofila, koji je poslat nazad u Baton Ruž.

I dok je stigao u pratnji policajaca ispred lokalnih TV vesti, Geri je čekao, skrivajući svoj identitet ispod bejzbol kape i naočara za sunce. Okrenut leđima kameri i stojeći pored reda govornica, besni otac je bio spreman da ubije.

Kamere TV vesti su snimale dok se Geri okrenuo, izvukao pištolj, povukao okidač i ispalio jedan hitac u bočnu stranu glave pedofila iz neposredne blizine.

"Zašto, Geri zašto?", povikao je jedan policajac dok su ostali službenici zakona skočili na Gerija u nameri da ga savladaju. Bila je to mučna molba koja se zadržala u umu njegovog sina Džodija - i postala je naslov knjige o njegovom ocu, pucnjavi i posledicama.

Kurir.rs/Mondo

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: