Otkriva li lice Malog pravu istinu sporazuma?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPregovori u Vašingtonu između Beograda i Prištine, pokazali su svu nemoć i nespremnost srpske strane, da na ozbiljan način pristupi rešavanju višedecenijskog kosovskog problema. Sve se svelo, kao i obično, na odluke jednog čoveka, koji bez ozbiljne pregovaračke platforme i skupštinskih ovlašćenja, na svoju ruku odlučuje u ime svih građana Srbije.

null

Izgleda da jedino Siniša Mali zna šta su potpisali. pic.twitter.com/qnSoyWAqXd

 

Koliko je srpska delegacija, koja u svojim redovima nije imala nijednog diplomatu, koji bi svojim znanjem doprineo kvalitetnijim rešenjima, bila u rasulu i nije čak znala ni šta potpisuje, svedoči i reakcija Aleksandra Vučića dok Donald Tramp izgovara da će Srbija otvoriti ambasadu u Jerusalimu.

Vučić je u tom trenutku potražio pomenutu tačku sporazuma, pogledao u pravcu srpske delegacije i uhvatio se za glavu.

A šta je u tom trenutku mogao da vidi? Namrgođeno lice Siniše Malog, što je na društvenim mrežama otvorilo polemiku šta je naljutilo ministra finansija.

null

Serbian President Vucic finds out he's moving his country's Israel embassy to Jerusalem. #RealTimeDiplomacy pic.twitter.com/ndGm2TW1x5

 

Mali je prema mišljenju javnosti veoma svestan sadržine sporazuma i šta on u suštini znači. Zapravo, izgleda da je on jedini i znao šta se potpisuje.

Otkriva li lice Malog pravu istinu sporazuma?

Ljutito lice Malog najočitije svedoči o kvalitetu sporazuma i koliko ide u prilog srpskoj strani. Uprkos medijskim spinovima koji potpisivanje sporazuma sa Prištinom prikazuje kao istorijski uspeh, istina je, ipak, malo drugačija.

 

 

Izvor: direktno.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: