OTKUD MU ORUŽJE, ZABOGA Serija "Južni vetar" tek krenula da se emituje, a gledaoci besni zbog grešaka, svi se pitaju zašto je Biković ovo uradio
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNakon sporne scene usijale su se društvene mreže, a mnogi ovo smatraju neoprostivim propustom 

Nova sezona serije “Južni vetar” počela je sa emitovanjem, a u novoj epizodi provukla se greška koja je privukla pažnju gledalaca.

Kao što znamo, osim ako ne gledamo dokumetarne serije ili filmove, sve možemo da svrstamo u fikciju. Da li onda imamo dovoljno dobar razlog za takozvano raspaljivanje društvenih mreža, kada se u našoj omiljenoj seriji pojavi greška? Ili je ovo zaista neoprostivo?

Nakon sporne scene usijale su se društvene mreže, a mnogi ovo smatraju neoprostivim propustom.

Glavni lik Maraš, kojeg tumači Miloš Biković u jednoj sceni vadi oružje i puca po avionu.

"Dosta loš uvod u smislu prevelikog razmaka između kraja i drugog dela filma i početka nove sezone serije…ono kada Maraš puca u avionu, ali zašto rođače?Za Baću je najbolje odrađen scenario", glasio je jedan od komentara.

"Eh kakvih sam se ja sve gluposti nagledao u filmovima. Čovek iskoristio priliku, hoće da puca na njih, šta da radi? Da pusti da ga upuca", bio je jedan od odgovor sa zvanične stranice od strane reditelja Miloša Avramovića.

U realnim uslovima gotovo minimalna šansa je da bi do ove scene uopšte i došlo. S jedne strane potez bi predstavljao veliki rizik po bezbednost putnika, a sa druge unošenje oružja u avion teško bi moglo da prođe bilo gde zbog, veoma oštrih zabrana i kontrole kada su u pitanju sve vrste oružja.

Izvor:alo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: