OVE BESNE MAKINE SU VOZILI ČUVENI BG MAFIJAŠI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kneletov porše koji mu je spasio život

Možda i najčuveniji automobil iz ove priče je crveni Porše koji je 90-ih harao Beogradom i svi su ga se sa razlogom klonili. Vozio ga je Aleksandar Knežević Knele!

 


Jednom prilikom mu je taj automobil spasio glavu!

Ispred kluba “Nana” na Senjaku dve maskirane osobe naoružane “kalašnjikovima” istrčale su pred Kneletov “porše” i izrešetale ga. On se spasao podvlačenjem pod volan.


Priča se da je pre Kneleta bio u vlasništvu i popularne loto-devojke, Suzane Mančić.

Inače, izvorni auto je bio 924 Turbo, pa ga je prvi vlasnik, odnosno Vlada Kovačević Tref odvezao na preradu u dp (deutsche performance).

Šta se dešavalo sa ovim automobilom nakon Kneletove smrti, gde je poslednji put viđen ali i koje promene je doživeo čitajte u odvojenom tekstu.

 

Šljukin porše i čuveno slikanje

U filmu "Vidimo se u čitulji" objavljeno je i čuveno slikanje kod poršea koji je pripadao vođi zvezdraskog klana, Sredoju Šljukići Šljuki, kojim su Voždovčani želeli da pokažu da se ne plaše čuvenog Šljuke.

Kada je ubijen, Šljuka je vozio drugi automobil, marke Audi.

U žestokoj pucnjavi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u blizini "Sava" centra na mostu Gazela, ubijeni su Sredoje Šljukić i njegov brat Zorana, a u trenutku pucnjave sa njima je u crnom automobilu "audi A8", registracije BG - 77-72 (datum Šljukinog rođenja) bio i Velibor Ćirović, koji je ostao nepovređen.

ZEMUNSKI AUTOMOBIL SMRTI

Oni koji prate krimi priče iz 90-ih, i, po mnogima najjači, zemunski klan, znaju za čuveni "audi smrti", koji je bio "potpis" za ubistva koja je vršila ova opasna grupa!

U TV izveštajima iz tog perioda se navodi da je iz ovog automobila i pokušan i atentat na premijera Zorana Đinđića na autoputu, koji nije uspeo. No, brojna ubistva pre toga - su im uspela

Tokom 2000. godine iz automobila u pokretu ubijen je i Zoran Davidović Ćanda, ali i još nekoliko opasnih momaka.

 

Taktika uvek ista: audijem bi presreli žrtve na putu, pucali iz vozila uglavnom iz kalašnjikova, a zatim velikom brzinom bežali i uspevali da se sakriju skupa s automobilom.

Kristijanove hit table

 

Dok je bio na slobodi, i Kristijan je voleo da se hvali skupim automobilima, i da snimke kači na internet.

Mediji su prenosili i da Golubović po Beogradu vozi “mercedes” na kom je prednja registarska oznaka zagrebačka, a zadnja beogradska sa natpisom KRISTIJAN.

izvor:https://www.espreso.rs/

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano