OVO JE MARIJANA, NOVAKOVA ISCELITELJKA! O njenom MISTERIOZNOM tretmanu priča ceo svet, lečila brojne sportiste...
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMarijana Kovačević je u boksu Novaka Đokovića i bodri ga na Australijan openu.

Srpski teniser Novak Đoković se još od polufinala Adelejda, koje je bio pre tri nedelje, muči sa povredom zadnje lože. Nije bilo sigurno ni da li će uspeti da se oporavi da učestvuje na Australijan openu, ali stvari daleko bolje funkcionišu za njega od osmine finala kada je "razbio" Aleksa de Minora (6:1, 6:2, 6:2) i s osmehom na licu poručio da je to bio prvi meč koji je odigrao u Melburnu da ga "nije zatezala" loža.

Đoković je objasnio da je svaki slobodan trenutak koristio da sa fizioterapeutom Miljanom Amanovićem ide na terapije i koristi razne mašine kako bi "oporavio ložu", ali nije mu samo kum pomogao u tome. Od pomoći je bila sada već čuvena doktorka Marijana Kovačević koja je viđena i u boksu Novaka Đokovića na Australijan openu.

U pitanju je doktorka čiji su tretmani konjskom placentom postali popularni među najvećim sportistima sveta, pa smo tako u Beogradu viđali igrače poput Robina van Persija, Dijega Koste, Aleksisa Sančeza, sarađivala je i sa Kristijanom Ronaldom, ali i brojnim srpskim fudbalerima poput Mladena Krstajića i Dejana Stankovića.

"Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića", rekla je Marijana Kovačević u jednom razgovoru za TV Prva.

"Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata".

Novak Đoković je tokom turnira više puta istakao zahvalnost i Miljanu Amanoviću koji mu je pomogao sa povredom, dok je u javnosti vladala skepsa da li je uopšte povređen: "S obzirom na okolnosti, ovih dana smo proveli dosta vremena u automobilu. Idemo na tri-četiri različite lokacije na različite mašine, terapije. Trudimo se da izvučemo maksimum, da dovedemo moje telo u stanje da može da izdrži pet setova. U poslednja dva meča imamo posebno razloga za zadovoljstvo. Kasno završavamo jer kasno igram, pa se ide u rane jutarnje sate na spavanje. Kako nemam trening, imamo vremena za više oporavka. Zahvalan sam, jer bi bez njega bilo neuporedivo teže".

Izvor: mondo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: