"OVO JE SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE! ONA JE BOLESNA" Miljana Kulić se oglasila nakon što je OPTUŽENA ZA KRAĐU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Redakciji portala Srbija Danas.com javila se pevačica Marina Glušica, koja tvrdi da je uplatila Miljani Kulić 500 evra za reklamu nove pesme na njenom Instagram nalogu, a da je Miljana novac podigla, te ju je odmah  blokirala.

Marina je dala i izjavu u policiji, te navela da je kontaktirala i advokate kako bi podigla i privatnu tužbu protiv Kulićeve 

Mi smo kontaktirali Miljanu, te nam je ona objasnila šta se dogodilo, kao i to da je šokirana ovakvom reakcijom, budući da je ona uvek pošteno sarađivala, te da joj je jako bitno da ne kalja svoj ugled, kao ni ugled svojih stranica:

 

 

Miljana Kulić
Miljana Kulić
Foto:Instagram printscreen/ miljana_kulic_official

- Ovo je ponižavajuće, ona je žena bolesna! Moja reklama je 700 evra, sad joj je ne bih radila i za 1.000 evra. Ja sam sa njom sarađivala mesec dana kada je u decembru rekla da joj muž nije tu, pesma treba da izađe, ja sam je reklamirala tada, izašla joj u susret. 

- Kada mi je uplatila novac, to je bilo za tu reklamu, jer tada nije platila, nego sam joj izašla u susret kao što bih i svima, ja i moj administrator, imala je 48 sati na obe stranice reklamu. Međutim, kada sam ja videla da ona želi da ja vodim njene ratove, da pljujem voditeljke i pevačice sa TV Pinka, Jovanu Jeremić, ja sam je blokirala. Ne želim da kaljam ni svoj ugled ni ugled mojih stranica. Ja korektno sarađujem sa svima i svi u zadovoljni, ovo nema smisla. Žena je bolesna, hoće po svaku cenu da bude u medijima. Moj administrator ima sve prepiske.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano