OVO JE ŽENA KOJA JE NOŽEM NASRNULA NA MUŽA U STANU NA VOŽDOVCU! Komšije progovorile: Čuli smo zapomaganje, deca dozivala pomoć
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UM.B. (40) je jutros oko 6 sati nakon svađe nasrnula nožem na supruga M.B. u Beogradu i tako mu nanela teške telesne povrede i lekari mu se bore za život.

Stanari zgrade u kojoj se desilo nasilje u porodici kažu za Kurir da su ih jutros probudili vrsika i galama.

 

- Iz njihovog stana čula je galama, a ubrzo i zapomaganje i kukanje. Koliko smo čuli supružnici su se posvađali, pa je ona uzela nož iz kuhinje i zabila ga suprugu pod vrat - kažu šokirane komšije i dodaju:

- Čovek je zakukao, a onda su deca koja su bila u stanu počela da plaču i dozivaju pomoć.

Komšije navode i da je zatim usledio muk.

- Neko vreme se ništa nije čulo, a onda je došla Hitne pomoć i policija. Njega su odvezli i čuli smo da mu se bore za život, a ona je ostala tu neko vreme. Video sam je dok je policija izvodila, nije imala lisice i delovala je veoma izgubljeno. Bleda u licu i nekako van sebe.

Marijana B, napad nožem, zgrada
FOTO: PRIVATANA ARHIVA

Naš sagovornik dodaje da je povređeni vlasnik zgrade.

Zgrada koja ima pet stanova je zapravo bila njegova, njegov otac koji je preminuo pre tri godine je sagradio. Oni nisu imali problema i nismo čuli da su se nešto svađali, lepo su živeli - kaže sagovornik i dodaje:

- On je nastavio da se bavi građaninom, dok je njegova supruga bila bez posla, ali leti bi imala angažovanja oko apartmana u jednoj banji gde su izdavali turistima.

Oni dodaju da su ranije načuli da je osumnjičena imala psihičkih problema.

- U poslednjih nekoliko godina, ona je imala problema, ali su oni to krili. Deset godina su živeli u Rusiju, pa su se vratili i bili su dobrostojeći. Njihovo dete je danas trebalo da bude na priredbi, a evo šta je doživelo.

Porodica u kojoj se dogodilo nasilje rekli su za Kurir da ne žele ništa da komentarišu.

Oglasio se MUP: Ubistvo u pokušaju

Policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. B. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Ona se sumnjiči da je jutros u stanu na Voždovcu, nožem ubola četrdesetogodišnjeg supruga u predelu vrata nanevši mu tešku telesnu povredu, kao i lakšu povredu šake.

 

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni

(Kurir.rs/B.T.)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: