“Ovo što ste priredili Novaku je nacionalna sramota”
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Osiječanin Mateo Strugačevac osetio je potrebu da stane u odbranu Novaka Đokovića. Ne zna čoveka, ali očigledno zna i razume kako jedna pogrešna odluka može da zaseni sto dobro urađenih stvari.

Mateova objava na društvenoj mreži Fejsbuk je brzo postala viralna i prenosimo je u celosti.

“Ovaj čovek, koji je trenutno na vetrometini naših kvazi medija, potrčaka i ljudi koji žive od objavljivanja obmana i laži, u poslednjih šest godina donirao je više od dva miliona evra samo što se elementarnih nepogoda na našim prostorima tiče, izuzevši izgradnju nebrojenih škola, vrtića, sportskih objekata i dr. Pre šest godina Hrvatsku, Srbiju i BiH pogodile su neviđene poplave na ovim prostorima. Donirao je ukupan nagradni fond koji je dobio osvajanjem ATP turnira u Rimu. Bilo je reč o 600 hiljada dolara! Deo novca otišao je i u RH što se sanacije poplava tiče.

Ove godine, kada je Covid pogodio ceo svet, svojoj Srbiji donirao je milion evra za kupovinu respiratora, a istovremeno, za razliku od naših političara, donirao je određenu svotu novca i za sanaciju ruševina u Zagrebu, pogođenom potresom!

 

 

P.S. čisto pomena radi, naša kompletna reprezentacija, inače viceprvaci sveta, skupila je jedva tri miliona kuna – kolektivno! Za svoju domovinu, ne tuđu! Usporedno spomenutom, donaciju je izvršio i Italiji, zemlji koja je pre nekoliko meseci pretrpela najviše. Navodno, neslužbeno, radi se o 300.000 evra.

Turnir u Zadru organizovan je kako bi se podigao na noge naš turizam, ne da bi finansijski prosperirali učesnici, a još manje Đoković koji je u svojoj karijeri zaradio otprilike 500 miliona dolara. Rezultiralo je na način da ga se nekoliko dana uzastopno provlači kroz sve moguće medije kao državnog neprijatelja broj 1!

Bravo, Lepa naša!

Ali, pored svega, ostaje aktuelna činjenica da je isti Novak u svetu stostrostruko više cenjen od našeg vlastitog premijera, gde god se pojavio, a kamoli od preostalih političara ili predstavnika medija! Sve što ste priredili ovom čoveku poslednjih dana neviđena je nacionalna sramota!

 

Spomena radi, njegova majka je Hrvatica, rodom iz Vinkovaca! Ako je već njegova nacionalnost problem.”

IZOVR: NOVA RS

MZF2792-01-725x484.jpeg

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: