OVO SU PRAVI VLADARI CRNE GORE: Nebojša Medojević otkrio koja organizacija je godinama jača i od DPS!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Predsednik pokreta za promene Nebojša Medojević tvrdi da Crnom Gorom već godinama vlada tajna organizacija, koja ne izlazi na izbore i nema nikakav demokratski legitimitet.

 

On kaže da neprijatelji te organizacije su svi koji se bore za normalnu državu zasnovanu na demokratiji i vladavini prava Crnom Gorom već godinama vlada tajna organizacija, koja ne izlazi na izbore i nema nikakav demokratski legitimitet.

“Ona godinama vodi nikad objavljeni rat protiv crnogorskog društva sa osnovnim ciljem da zadrži stalnu atmosferu podela i nestabilnosti izmišljajući nepostojeće pretnje državi. Ova opasna tajna organizacija, na čijem čelu je bord sastavljen od nekoliko vladara naših sudbina, samog vrha režima, korumpiranh djelova službi, struktura organizovanog kriminala. Organizacija ima svoju vojsku plaćenika, banke, kompanije, medije, NVO, policajce, tužioce, sudije, diplomate, lobiste”, tvrdi Medojević.

Prema Medojevićevim riječima ta organizacija funkcioniše sa ciljem da razori ustavne temelje zemlje, legalne institucije, sistem vrijednosti i da formira paralelne protivustavne i nezakonite strukture moći preko kojih bi čuvali svoj uticaj na kreiranje državnih politika i blokirali bilo kakve pozitivne reforme koje bi ugrozile njihove privatne interese i kriminalne profite.

“Neprijatelji ove tajne organizacije su svi oni koji se bore za normalnu državu zasnovanu na demokratiji i vladavini prava i koji uporno godinama govore, pišu i politički i javno deluju u pravcu oslobađanja države i društva od smrtonosnog zagrljaja ove hobotnice”, smatra on.

Medojević kaže da napadi na njega ne prestaju od 2000. godine kadaje prvi put ukazao na pojavne oblike jedne ovakve organizacije koja je nastajala na dugodišnjem švercu cigareta i korupciji u carini, policiji, DB i Vladi koji su ovakve kriminalne aktivnosti same države opravdavali tzv “višim interesima”.

“U suštini, tada se u državnom i društvenom organizmu počeo stvarati monstrum (sličan onom iz kultnog filma “Osmi putnik Allien”) koji je počeo da se hrani tako što je jeo samo tkivo domaćina tj. države Crne Gore. Kako je rastao i jačao “osmi putnik” tako je slabio i gasio se domaćin – država Crna Gora”, naglašava Medojević.

Medojević je ubjeđen da su Pokret za promene i on lično politički veoma opasan protivnik te organizacije.

“Imamo čistu prošlost, ruke nam nijesu uprljanje krvlju 90-ih, uvek smo bili na strani pravde i istine i branili slabije, imamo odlične međunarodne konkakte, naš osnivački projekat pomirenja sa crnogorskim Srbima je 2009. godine postao i politička realnost i formirano je nepohodno poverenje između PzP i NOVE, što je rezultiralo formiranjem Demokratskog fronta i golim okom vidljivih pozitivnih promjena u opoziciji. Nastali iz civilnog sektora bitno smo doprinosili stasavanju jednog novog politički aktivnog antirežimskog civilnog sektora, upozoravamo na pogubnu ekonomsku politiku Vlade i dolazeći bankrot i dužničko ropstvo, raskrinkavamao transnacionalne narko kartele i njihove veze sa režimom. Promovišemo opšti društveni dogovor o Novoj Crnoj Gori i ne odustajemo”, navodi on.

OVO SU PRAVI VLADARI CRNE GORE: Nebojša Medojević otkrio koja organizacija je godinama jača i od DPS!

Svoj javni angažman, kako kaže, još od borbe protiv rata i fašizma 90-ih, pa do surostavljanja mafiji danas, uvek je doživljavao kao svoju patriotsku obavezu i njegov doprinos sigurnoj budućnosti naše dece.

“Brutalni medijski i fizički napadi na mene i moju porodicu, nijesu moj lični problem. Kao što ni napadi na Vanju Ćalović, Dan, Vijesti, nisu samo njihovi problemi. Organizacija je posljednjim operacijama objavila rat društvu i državi Crnoj Gori. Progutala je i DPS i oni više ne kao stranka, već samo kao uslužni servis Organizacije. Fašizam 90-ih i mafijizam danas imaju isti koren u bolesnoj ideji da grupa moćnika kontroliše celokupno društvo putem ideologije ili straha. Svoju borbu protiv mafijizma i Organizacije vodim iz straha za budućnost naše dece i naših porodica. I naše Crne Gore. Nema pobjede, bez hrabrosti i spremnosti na žrtvu. Pobeda je samo pitanje trenutka kada nas koji smo spremni na borbu bude dovoljno. Sve nas je više i trenutak pobjede se bliži. Samo hrabro”, zaključio je Medojević.

Kurir.rs/CDM

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: