OVO SU SESTRE KOJE SU STRADALE VRAĆAJUĆI SE SA ROĐENDANA: Prijatelji se opraštaju od Kaštelanki: OTIŠLE SU ANĐELIMA, I DUŠA PLAČE!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UTragična vest o smrti dve sestare iz Kaštela, potresla je i Hrvoja Maleša, također Kaštelanina, široj javnosti poznatog i kao najmlađi predsednik Hajduka u istoriji splitskog kluba, inače iz bankarskog sektora.

"Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj..." - napisao je Maleš na društvenim mrežama.

"I Kaštela i Zagora, zavijeni su u crno. Duša plače za dragim curama. Dvi sestrice, lipe ka anđeli, otišle su anđelima. Bože dragi, utješi i pomiluj svojoj ljubavlju našu Renatu i njenu obitelj... - napisao je Maleš na svom Fejsbuk nalogu.

Kaštel, sudar, sestre

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Da podsetimo devojke (21, 25) su sinoć poginule u sudaru u Dicmu. Na njihovu "škodu" naleteo je mladić (19) "mercedesom", a od siline udara "škoda" je odletela tridesetak metara dalje, a motor je ispao iz vozila. Devojke su se vraćale sa proslave rođendana jedne od njih, a inače su ćerke su poznate opštinske odbornice.

Ova tragična vest zavila je ceo kraj u crno. Mladić (19) koji je vozio "mercedes", lakše je povređen.

Kurir.rs/24sata.hr
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000