Paris Hilton konačno otkrila da je zlostavljana kao tinejdžerka!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Otkrila za javnost ono pto skoro niko nije znao...

Paris Hilton Foto: Alo.rs

Paris Hilton prvi put je rešila da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu.

Rijaliti zvezda objaviće dokumentarac This Is Paris, 14. septembra na Jutjub kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije "čuvala sakrivene", a govoriće i kroz šta je sve prošla dok je bila u internatu.Paris Hilton u epizodi "besmislena maska" od dijamanata

U intervjuu koji je dala za magazin People, Paris je ispričala da je sa 17 godina poslata u internat. U tom trenutku, živela je sa roditeljima u hotelu Waldorf Astoria u Njujorku.

Paris Hilton Foto: Rajko Ristić

- Bilo je baš lako da se iskradem i odem u klubove i na žurke. Moji roditelji su bili toliko strogi da sam morala da postanem buntovnica - počela je ona.

- Kažnjavali su me tako što bi mi uzimali mobilni telefon, kreditnu karticu, ali ništa im nije polazilo za rukom. I dalje bih izlazila - nastavila je.

Jedna od kazni bio je i odlazak u internat, gde je kaže da je trpela fizičko i psihičko zlostavljanje svakodnevno.

- To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali bi mi u lice, konstantna tortura - ispričala je Paris. 

- Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili. Želeli su da nas zaplaše, da se ne bismo pobunili - rekla je ona. 

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije želela da govori na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vreme da ovim školama odzvoni.

- Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim - završila je ona.

Izvor: alo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: