Partija pokera troje koštala života
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Grupa američkih prijatelja penzionera, zaljubljenika u poker, nije se obazirala na koronavirus.

Njihova posljednja partija na Floridi završila je tragično, jer je od njih osmoro zaraženih, troje umrlo.

U roku od nekoliko sedmica, svih osmoro se razboljelo, troje je podleglo infekciji, a sin jedne od žrtava koronavursa kaže da je majku stalno upozoravao da vodi računa šta radi.

Tu grupu Njujorčana koja se preselila na Floridu po odlasku u penziju, čvrsto je povezao poker, i baš ta posljednja partija koju su odigrali u Aventuri, mjestu 20 milja sjeverno od Majamija, koštala je živote Mersi Fridman (94) i bračni par Beverli Glas (84) i Fred Sands (86).

Kako kažu preživjeli, jedan od učesnika partije pokera kašljao je tokom igre, prenose američki mediji.

"To je tragedija", rekla je Hariet Molko, koja je vjerovala da će umrijeti tokom devet dana u bolnici.

Molko, čiji je suprug Ronald također bio u bolnici, kaže da je sve to noćna mora koju želi da zaboravi, jer su svi bili više od prijatelja, bili su kao porodica, putovali su zajedno i obilazili kazina po Floridi.

Endrju Fridman, koji živi u Bruklinu, odakle mu je bila i sada pokojna majka, ističe da ju je upozoravao da mora da vodi računa o socijalnoj distanci, da prekine sa partijama pokera dok sve ne prođe, ali ga nije poslušala.

Bračni par Glas i Sands su prvo bili u odvojenim sobama, ali su ih kasnije stavili u zajedničku i, kako sestre kažu, sve vrijeme su se do smrti držali za ruke.

Živjeli su zajedno 20 godina u Holivudu, pored Aventure, jednostavno nisu bili par koji sjedi kod kuće, rekla je kćerka jednog od njih.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano