Perut - prirodni lijek
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kako se rijesiti peruti i masne kose pomocu jedne namirnice iz kuhinje?

Sigurno nikada niste pomislile da biste je mogle iskoristiti u te svrhe,ali je ova namirnica jako ucinkovita u ovoj dosadnoj borbi. Pokusali ste se rijesiti peruti pomocu raznih sampona i kozmetickih preparata, ali imate osjecaj da je ima sve vide? Perete kosu svaki dan jer se brzo masti? Ako su odgovori na ova pitanja potvrdni, ovo ce vas jako zanimati.

Naime, probleme svoje kose mozete rijesiti pomocu samo jedne namirnice iz kuhinje koju ima skoto svako domacinstvo, i sto je najbolje, kilogram kosta samo nekoliko KM-a. Imate li ideju o cemu se radi?

Dvije rijeci – morska so!

Da, ova namirnica nikako nije dobra u velikim kolicinama kada je rijec o ishrani,ali kada je rijec o vasoj kosi, pretvara se u savrsen kozmeticki preparat – i to potpuno prirodan.

Osim sto se unistiti svu perut i sprijeciti da vam se kosa prebrzo masti, morska so ce vam i ubrzati rast kose.

Kako koristiti morsku sol za probleme s kosom?

U sampon kojim perete kosu mozete dodati 2-3 kasike morske soli, a rezultati bi se trebali vidjeti vec nakon prvog pranja.  

Peruti se mozete rijesiti i tako da morsku sol njezno utrljate na tjeme, koje trebate masirati desetak minuta, a potom isprati, odnosno oprati kosu ssmponom.

Zelite li ubrzati rast kose, prvo operite kosu, zatim utrljajte sol na tjeme i izmasirajte ga. Nakon 15 minuta isperite sol. Ovaj postupak ponavljajte dva puta tjedno.

To bi bilo sve.. Vidite da nije komplikovano..

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
јул 19, 2022, 10:33 пре подне - Iskoni
јул 15, 2022, 9:45 пре подне - Iskoni
јул 14, 2022, 10:54 пре подне - swatch info
јул 14, 2022, 9:01 пре подне - Jole
Autor: