Pet najljepših žena današnjice
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

1. Charlize Theron Za mnoge je upravo ona 'kraljica svemira' i najljepša žena na svijetu. I koja svakim danom izgleda sve bolje, a sa svojih 45 godine iza sebe uredno ostavlja čitav niz duplo mlađih ljepotica. Ona je i jedna od najboljih glumica u Hollywoodu, a najcjenjeniju filmsku nagradu Oscara dobila je za najbolju žensku ulogu 2003. godine kada se za ulogu Aileen Wuornos u filmu 'Čudovište' morala izrazito poružniti.


2. Scarlett Johansson Ona je lijepa, neobična i talentirana glumica. Iako nije klasičnih proporcija i mršava poput mnogih holivudskih ljepotica, upravo su njezine ženstvene obline razlog da je mnogi smatraju jednom od najljepših.

3. Kate Upton Svježe udana žena, za igrača bejzbola Justina Verlandera, lijepa 28-godišnja manekenka izgleda poput 'klasične djevojke' iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte ono su što oduševljava sve muškarce i zbog čega je redovito na listama najljepših žena današnjice.


4. Megan Fox Od prvih scena u Transformersima, prekrasna Megan osvojila je sve muškarce svijeta. A i glumca Briana Austina Greena, kojem je rodila troje djece. U medijima se odavno šuška kako je Megan nekoliko puta iskorigirala svoje lice, no to još uvijek nije razlog da je ne uvrštavaju na liste ljepotica.


5. Blake Lively Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmijeha, od tinejdžerice Serene iz hit serije 'Tračerice' izrasla je u pravu modnu ikonu. Nekako smo uvjerenja da je procvjetala uz supruga Ryana Reynoldsa, s kojim ima i dvoje djece. Zato je mnogi smatraju savršenim spojem obiteljske žene i seks bombe.


 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: