Peti dan potrage za Branetom Neškovićem iz Višegrada
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kako je saopćeno iz policije poduzete su sve mjere i radnje koje do sada nisu dale rezultate, a potraga na terenu traje i dalje.

 

brane neskovic crni bombarder


"Sestri je 25. aprila u 20:30 sati poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali mu se od tada gubi svaki trag. Nešković je visine oko 180 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, kratke svjetloplave kose i zelenih očiju. Na sebi je u momentu nestanka imao radnu uniformu firme "Omorika" plave boje i gumene čizme. Na tijelu ima specifičan ožiljak, dug skoro 10 centimetara, na lijevoj šaci u predjelu lijevog palca", saopćeno je iz Policijske uprave Foča.

Policajci su izvršili pretragu i pretres terena na dijelu teritorije općine Višegrad, pretražena su sela Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo i druga, a u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, Jedinice Granične policije BiH, Vatrogasne jedinice, kao i radnici "Omorike“ Višegrad.

Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog dijela s Republikom Srbijom. Iz Policijske stanice Višegrad apeliraju da građani, ukoliko vide nestalog ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, to prijave.

U potragu se uključio i Spasilački centar Srbije koji moli sve stanovnike u okolnim selima da ukoliko imaju neku informaciju koja bi pomogla daljnjoj potrazi, da jave dežurnim službama u Višegradu na broj 122.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano