PO PRVI PUT ORVORILA DUŠU, PA PROGOVORILA SVE O KARIĆU "Hteo je da me zaštiti, ali ja sam priznala"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jelena Pešić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", a tom prilikom voditelj je upitao da prokomentariše prijateljstvo za koje je tvrdila da nije pravo između Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša.

PO PRVI PUT ORVORILA DUŠU, PA PROGOVORILA SVE O KARIĆU "Hteo je da me zaštiti, ali ja sam priznala"

- Ja sam to tamo i rekla, Tomović, Janjuš, Stefan i ja smo bili tamo gde je Amenzija, ja sam rekla da mu oni nisu prijatelji, ja sam razmišljala za to šta je za Stefana dobro. Ja sam zauzela zaštitnički gard, ispostavilo se da je tačno za sve što sam rekla. Ja stvarno ne verujem u to prijateljstvo, jer mislim da su se mnoge stvare radile Stefanu iza leđa od strane Janjuša. Ne možeš ti kao drug da uradiš ništa što bi zasmetalo tvog drugu. Sve ono što sam tvrdila, iako sam bila napadana za to. Jedino sam se dvoumila da li Stefan to vidi ili ne, ali ja sam mu to rekla... On je samo dečko koji je gledao da zaštiti sebe, sve je savršeno dobro video i samo je hteo da taj rijaliti prođe što bezbolnije. Tako sam i ja negde razmišljala, ali kada te potkače, ne možeš. Ali eto, ispostavilo se da mu nisu prijatelji. Stefan i ja smo skoro svakodnevno u kontaktu, u jednom trenutku sam ga pitala kada smo se videli da li je sve znao, nismo konkretno pričali on mi je klimnuo glavom da zna. Rekao je da je imao isto mišljenje kao i ja. I svaka čast Stefanu kako je uspeo da se pravi da ne vidi nešto što vidi jasno - izjavila je Jelena.

Zorica Marković ni ovaj put nije mogla da se iskontroliše, pa je napala Jelenu zbog emotivne veze sa Stefanom, te joj je zadrugarka zauvek zapušila usta.

 

- Stefan je bio u fazonu da nisam trebala da kažem zbog osuda, da nas povezuju, ali je bio u fazonu da me poštedi. Ja sam bila u fazonu zašto bih ćutala za nešto što je bilo. Da li si gledala klip gde Stefan objašnjava da je hteo da me zaštiti time? Da li si čula kada je Stefan rekao da je bio sa mnom u vezi? - odbrusila je Jelena.

 

Z3:Narod pita - Jelena otvorila dušu o Stefanu Kariću - 16.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: