Počela nastava u Čelincu, učenike dočekali topli radijatori
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UČELINAC - Osnovci i srednjoškolci u Čelincu vratli su u učionice, nakon što je prošle srijede prekinuta nastava zbog problema sa grijanjem.

Proradilo je centralno grijanje, što se tiče Osnovne škole "Miloš Dujić", ali i u kompletnoj opštini, potvrdio je za "Nezavisne novine" Siniša Begović, direktor ove škole.

"Izvršen je remont gradske 'Toplane', učenici su od danas na nastavi po ustaljenom rasporedu i sa trajanjem časova od 45 minuta i nastavni proces se odvija uredno. Radijatori su topli, i sada su uslovi u školi onakvi kakvi su i bili kada je radilo centralno grijanje", kazao je Begović.

Dodaje da je nastava u ovoj školi bila obustavljena tri dana u dogovoru sa resornim ministarstvom.

"Naš kalendar je jako fleksibilan i imamo mogućnost da te dane namirimo u mjesecu junu, tako da će normativ časova biti ispunjen u skladu sa zakonom", kazao je Begović.

U Srednjoškolskom centru "Čelinac" potvrdili su za "Nezavisne" da se i u ovoj školi od jutros nastava odvija po ustaljenom rasporedu jer je sinoć počela isporuka toplotne energije.

"Učenici su se vratili u svoje učionice, imamo grijanje i nasatava se odvija redovno", kazali su iz oni.

Podsjećamo, nastava u ove dvije škole obustavljena je prošle srijede jer nije bilo grijanja zbog remonta čelinačke "Toplane".

izvor: nezavisne
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR