"POGINUĆU DA BUDEMO ZAJEDNO!" Ekskluzivno, crno na belo: Šok prepiska Eda i Zilhe! U suzama je moli da ga ne ostavlja: Kad bi znala koliko te volim, TI SI CEO MOJ SVET (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UKako za Pink.rs objašnjava dobro obavešteni izvor, nisu tačni navodi da je Zilha ta koja bi volela da ostane s Edom, već naprotiv - Fetić se svim silama trudi da povrati njenu ljubav i poverenje i ostane u braku iako je to, po svemu sudeći, nemoguće.

- Kada sam Zilhi prenela sve češće glasina tipa...." ako se Edis smiluje da vrati Zilhu hoće li ona?", "Ako Edis bude ponovo  hteo da bude sa Zilhom šta je ona odlučila? "... Iziritirana pitanjima dušebrižnika a znajući da je istina potpuno drugačija, Zilha mi je poslala jako puno poruka od Edisa. Zapravo, odmah dan nakon izlaska iz Zadruge Edis je počeo da salje poruke Zilhi i pokušavao da je pozove....Svakoga dana na desetine poruka do dana današnjeg. .... Dok sam čitala poruke primetila sam da je ona odmah počela da ih briše... Verovatno se pokajala zato što je Zilha neko ko ljubomorno čuva svoju privatnost i privatnost svoje porodice. Kada sam primetila da ih briše jedva sam uspela da sačuvam neke poruke zato što mislim da je vreme da se ipak neke stvari iznesu pred javnost... Želela sam da poručim dušebrižnicima da prestanu da brinu da li će Edis da se smiluje i vrati Zilhu, već neka počnu da brinu da li će Zilha da se smiluje Edisu - otkriva dobro obavešteni izvor, a mi vam ekskluzivno donosimo privatne poruke između Edisa i Zilhe, u kojima se jasno vidi da je nekadašnji zadrugar bukvalno preklinje da se pomire, što ona uporno odbija!

 

Najviše vas hajem na svetu. Oprosti do neba! Samo kad bi znala koliko te volim... Eto! Znam, grešan sam, najgori sam na svetu, ali te volim... Daj mi samo pet minuta da te vidim i onda me šutni kao kera, nisam ništa bolje ni zaslužio! Ovo je sebično i g*vnjivo što tražim, znam, sve znam... Lepo mi spavaj! - samo su neke od Edovih poruka.

- Alaha mi, boriću se, pa taman poginuo! Ne dam te, da će goreti! - uporan je Edo, na šta je Zilha ostala hladna i jasno mu stavila do znanja kako stvari stoje.

- Bilo, prošlo, završilo se! Ti si bolestan, leči se! Akcija, reakcija, sećaš se? Ne može voda uzbrdo - odgovorila je Zilha, međutim Edo se nije zaustavljao:

 

Znam, ti si mi lek jedini! Najjača si na svetu, diviću ti se do kraja života! Alah te nagradio najvećom nagradom! Kako sam te samo poželeo, Bože oprosti mi do neba! Pusti da ti skinem zvezde s neba i da mi budeš ceo svet! Plakao sam za vama svako veče, tako mi Boga! Hoću da ti nadoknadim sve! Kunem ti se Alahom najvećim da ću poginuti da opet budemo zajedno svi!

Cijelu prepisku možete pogledati na:https://www.pink.rs/

izvor:https://www.pink.rs/
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: