Policajac kom su obe noge polomljene priča kako se to desilo
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tokom sinoćnjeg protesta najteže je prošao policajac Nebojša Apostolović, kome su obe noge polomljene i kome tek prestoje dve, možda i tri operacije. Zadobio je tešku telesnu povredu leve potkolenice i prelom desnog skočnog zgloba i desne pete.

Povređeni policajac priseća se slika nasilja koje je policija trpela jer su ih, kaže, demonstranti sve vreme gađali kamenicama, bakljama i drugim predmetima.

"U jednom trenutku kreće zasipanje nekim kamenicama, flašama, limenkama koje nisu mogle da se nađu tu, što znači da su očigledno doneseni sa namerom da bi se napala policija. Mi smo bukvalo bili saterani iza stepeništa sklonili smo se iza velikog stuba i čekali smo priliku da prestanu da gađaju da bi mogli da uđemo u Dom Narodne skupštine", kaže Apostolović.

 

U tom trenutku je, priča, slučajno okrenuo glavu prema masi i video ogroman kamen koji leti prema njemu.

 

"Refleksno sam odreagovao da sklonim glavu od kamena. Okliznuo sam se za zida i bukvalno sa četiri, pet metara pao dole iza tog stepeništa. Rekao sam da ne mogu da se pomerim, da pomerim noge, ako ovde ostanem, tu će me ubiti", priseća se slika nasilja policajac Nebojša Apostolović.

IZVOR: RTS

Полицајац ком су обе ноге поломљене прича како се то десило

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: