POLICIJA NA TRAGU ŽENI KOJA JE ODNELA MILIONE IZ BANKE U HERCEG NOVOM: Istražitelji upali na više lokacija PRONAĐENI NOVI DOKAZI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UCrnogorska policija rasvetlila je uz pomoć kolega iz Republike Srpske prevaru počinjenu u aprilu kad je iz filijale Lovćen banke u Herceg Novom odneto 1.300.000 evra.

- Policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Trebinje u saradnji sa pripadnicima MUP-a Crne Gore, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje jutros su započeli realizaciju akcije kodnog naziva "Lovćen" koja se odnosi na rasvetljavanje prevare počinjene 12. aprila godine u Crnoj Gori gde je NN lice koristeći falsifikovani lični dokument podiglo sa računa oštećene novac u iznosu od oko 1.300.000 evra - piše u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

 

prevarantkinja, Lovćen banka FOTO: PRINTSCREEN

Objasnili su da su pretresi izvršeni na području Banja Luke i Trebinja.

- Na više lokacija koja koriste lica inicijala S.К, I.A. i M.D je pronađeno i oduzeto oko 50.000 КM, veća količina oružja, municija, tri kilograma marihuane, ali i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem prevare na Lovćenu i drugih krivičnih dela - piše u saopštenju.

Za sada nepoznata prevarantkinja, podsetimo, koristeći falsifikovana dokumenta jedne klijentkinje Lovćen banke podigla je sa njenog računa 1.300.000 evra. Prevarantkinja je navodno 11. aprila najavila da će podići novac u filijali banke u Herceg Novom odakle su je s obzirom na to da se radi o velikom iznosu obavestili kad da dođe.

Dan kasnije prevarantkinja je ušetala u banku sa rancem i uzela novac.

Prevara je otkrivena kad su spisi poslati centrali banke u Podgorici odakle su kontaktirali klijentkinju koja im je saopštila da duže od godinu nije dolazila u Crnu Goru.

(Kurir.rs/Vijesti)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR