POLICIJA REAGOVALA ZBOG PROBLEMA SA MILICOM! Bora otkrio DETALJE incidenta, upletena i njena SESTRA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sinoć je Milan Milošević ugostio Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru i Baneta Čolaka u emisiji "Zadruga - narod pita". Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja u Beloj kući, a potom i da postave pitanja gostima u studiju.

- Kada si izašao iz Zadruge, rekao si da nećete živeti zajedno, da nema ništa od vaše veze. Sudeći po onome što si pričao sa ljudima, ti si se u velikim problemima našao sa Milicom zbog njenog stana, salona? Čak sam imao informaciju i da si policiju pozvao u Novom Sadu? - upitao je voditelj Milan.

- Mi smo u super odnosima, volimo se. Ona je danas bila sa mnom, trebali smo da idemo u spa centar, ali sam imao privatnu snimku. Ona ima probleme, ali ne zbog nas. Ja se ne razumem u taj posao, ona je ostavila... Sutra će ona već popričati sa advokatom, mi ćemo sve izneti u u utorak. Ja imam te snimke ovde, mi smo došli u taj salon i ta gospođa Tanja, tražili smo račune, da vidimo šta ste platili, Milica je nju ovlastila kao šefa. Ona nikakve račune nije vadila, pozvala je nekog čoveka da joj pretim, a nisam. Privatne ljude je zvala, da meni neko priđe. Ja sam samo izašao i pozvao policiju da dođu preventivno, da ne dođe do problema i fizičkog konflikta i da prijavim krađu novca. Tu je došla policija, onda je došao neki njen auto, kada su videli policiju, oni su otišli. Neću da pričam u njeno ime, kada bude popričala sa advokatom, onda ćemo. Mi ne želimo da nas neko pravi budalom i da plaćamo duplo. I sestra Mirela je poslala novac, samo da ona pokaže račune šta je platila. Ta gazdarica je rekla da nije plaćala to redovno - objasnio je Bora i dodaje:

 

Z3:Narod pita - Bora priča o problemima sa policijom zbog Milice - 27.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: