POMIRENJE MAJE I JANJUŠA? Kada je čuo za HAOS sa Carem, NJEGOVA REAKCIJA sve ŠOKIRALA: "Nije ona KRIVA!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-URano jutros je došlo do ogromnog sukoba Maje Marinković i Filipa Cara, kada je on izbacio iz rehaba, a potom je ona udarala glavom, te je izvedena iz Zadruge.

Navodno je haos počeo jer je Filip pomenuo Majinu drugaricu Tijanu Ajfon, koja se nedavno oglasila za medije i nije imala lepe reči za Cara.

Jutros je Mikica Bojanić prepričavao Ivanu Marinkoviću i Marku Janjuševiću ceo sukob, a reakcija Janjuša je šokirala gledaoce:

 

- Sedimo i na šolji Tijana Ajfon i Maja. On meni počeo da priča da je ona iz čista mira počela da pljuje Cara, kao neki mangup. I ona skoči i kao: "Šta ti meni drugaricu?" i kaže joj da stane da ne bi on počeo da priča. I ona opet, ja joj kažem: "Majo, dobro je", ona na mene. Treći put, onda joj se približio na čelo: "Rekao sam ti da ideš od mene", pa je pljunuo, onda posle je ona bacila na njega ono - rekao je Mikica.

- Ako je onda to rijaliti, je**m ti - rekao je Ivan.

 

Marko Janjušević, Ivan Marinković
 

- To je tek početak, al je**ga - rekao je Peca.

- Svi se vi znate, sve je to okej, ali ja sada kada gledam šta je ona radila Bilalu ničim izazvano, šta ona radi sada? - rekao je Marinković.

- Da ti kažem ja sad jednu stvar, ona meni sada nije kriva, ni kod ovog, ni kod Bilala - rekao je Janjuš.

- Kod Bilala jeste - rekao je Ivan.

- Gledao si, videli su šta je... - dodao je Janjuš.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: