Pomjerio sve granice: Od pravog automobila napravio igricu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UZaljubljenici u video-igrice satima mogu da sjede za konzolom, ali ono što je učinio jedan zaljubljenik u automobile iz Poljske pomjerilo je sve granice.

Adrijano, koji u stvarnom životu vozi “alfa romeo 147”, pronašao je rješenje da mu bude udobno i da, dok se igra, zaista bude kao u automobilu.

Lično je napravio simulator vožnje koristeći originalne unutrašnje dijelove iz modela “alfa romea”.

Njegov projekat startovao je skromnim volanom “lodžitek G29” i nastavljen je brojnim dijelovima automobila kako bi na kraju u potpunosti ispunio svoju zamisao.

Tu je smjestio veći dio kontrolne table sa instrument-satovima, ventilacionim otvorima i čitavom centralnom konzolom. Instrumenti i ostale kontrole su osvijetljeni, sa odgovarajućim narandžastim pozadinskim svjetlom, uključujući i aluminijumske pedale, pa je posebno zadovoljstvo da igra u potpunom mrakupiše magazin Auto.

https://www.instagram.com/reel/CkDWnUXo1C9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Pošto komandna tabla i svi njeni elementi nisu bili dovoljni, Adrijano je kupio pravo vozačko sjedište i montirao ga na šine.

Volan je “pozajmio” iz “alfa romeo đulija”.

Svi elementi odgovaraju platformama Plejstejšen, a Adrijanov sljedeći cilj je da napravi i kazaljke na instrument-tabli, koje će pratiti one u igri.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000