PONOVO HAPSE SRBE PO REPUBLICI SRPSKOJ: Privedeno sedmoro zbog navodnih ratnih zločina, među njima i general Goran Sarić
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

MIODRAG Stevanović, predsednik Boračke organizacije Bijeljina, komentarisao je jutrošnje hapšenje sedam Srba osumnjičenih da su počinili krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva i individualna i komandna odgovornost, istakavši da ova akcija po ko zna koji put pokazuje da je BiH nemoguća država za srpski narod.

ПОНОВО ХАПСЕ СРБЕ ПО БиХ: Приведено седморо због наводних ратних злочина, међу њима и генерал Горан Сарић

FOTO: D.Pozderović

 

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu jutros su na području Bijeljine i Sokoca, slobode lišili sedam osoba, među kojima je i Goran Sarić, nekadašnji komandant Specijalne policije Republike Srpske, koga je u novembru 2018. godine Sud BiH pravosnažno oslobodio optužbe za zločine u Srebrenici u julu 1995.

Generala Sarića pripadnici SIPA su uhapsili oko šest časova ujutro u porodičnoj kući u Bijeljini.

Osobe lišene slobode će nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA, biti predate na dalju nadležnost Tužilaštvu Bosne i Hercegovine.

-General Sarić je jutros odveden u šest sati bez ikakave najave. Opet se prema našim ljudima postupa kao prema poslednjim kriminalcima. To je pokazatelj da je ova BiH nemoguća država za srpski narod. Ovo je nastavak i što su nam Turci radili, što nam je radila Austrija... Srbi su se s tim nosili koliko su mogli, a najbolji među nama su nosili najveći teret. Ovo je čista provokacija. General Sarić je suđen 10 godina i oslobođen je svih optužnica, i ne znam na šta će ovo izaći, rekao je Stevanović za RTRS.

IZVOR: NOVOSTI

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: