PONUDA OD 100.000 EVRA! Bomba u Zadruzi - ONA će biti NOVA VODITELJKA?! Svi je DOBRO znate!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivša učesnica "Zadruge" Anja Todorović progovorila je o nepristojnim ponudila i tvrdi da joj je jedan čovek nudio čak 100.000 evra za intimne usluge.

- Dobijala sam, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blok, ili ne odgovoriš. Bio je jedan čovek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100.000 evra da provede noć sa mnom, ja sam bila zgrožena - rekla je Anja za Republika.rs.

Starleta kaže da u rijaliti želi da se vrati, ali da bude voditeljka.

- Sad da li bih se vratila u rijaliti, Cvele je bio protiv rijalitija, ja bih se možda vratila, ali ne ove godine, trenutno ne, ali nikad ne reci nikad. Kao voditeljka bih se vratila, kao učesnik više - manje, ali kao voditeljka da.

O duplom venčanju koje se održalo u "Zadruzi" nije imala reči hvale.

- Nemam lepo mišljenje o tome, nema potrebe da prave cirkus, napravili su cirkuzante od sebe. Začudilo me je o Sandri Rešić, te slike njene, razgovori sa oženjenim, jer nama je tamo Sandra izgleda kao bogotac po pitanju moralnosti, to možda nisam očekivala.

Prokomentarisala je prostituciju u Dubaiju i influensere koji su radili razne bahanalije tamo.

- Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cele te priče ne želim. Mislim da je bilo par osoba koje su to radile. Ja se ne slažem sa tim, meni se to ne dopada, to prodavanje svog tela. Ja sam protiv toga.

 

Anja Todorović
Anja Todorović

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano