Poraz 5G mreže
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Brzo smo se vratili u normalu posle korone. Pričalo se kako ćemo se polako, mesecima vraćati u ''normalu'', da ćemo morati da pazimo, da budemo odgovorni. Eh, sad. Ko je dao balkancima odgovornost zajebo se i to dobro.

Nije nam trebalo dugo da skinemo maske  rukavice, potrpamo u džepove za svaki slučaj, jer tu i tamo bi se neko pojavio sa pričom da je inspekcija u blizini i da ''streljaju na licu mesta'' svakoga ko nema tu ''borbenu'' opremu. Kad su se kafane otvorile, sve se zaboravilo. Uz kafu, cigare, biter limun, malo točeno, ekspreso i ostale slatkiše prestali smo da razmišljamo o virusu i merama opreza. Ali neko nam je nestao isto tako, neko nam se izgubio bez glasa i traga.

Nestala nam je 5G mreža. Izgubila se, sakrila se, odjahala. To ''čudovište'' koje jede malu decu, peče ovce ljudima na ražnju (i šećeri) samo se izgubila, bez pozdrava i bilo kakvog znaka de bi se mogla denuti. Sećamo se svi tih tmurnih vremena kada bismo čekali ispred prodavnica u redovima, nadali se vreći brašna, litri ulja i čekali da nam glasić sa tv-a kaže da ćemo smeti da prošetamo malo po suncu. Sedeli smo tako u kućama, uključili bi internet, mozak isto (samo bez pameti) i razmišljali o velikim temama. Tako smo došli i do nje, te velike zlobnice 5G mreže, te krvnice koja proizvodi virus, koja je razbila Jugu, koja ti nameće kamatu na kredit bez tvog znanja. Svi smo je mrzeli, ne toliko koliko smo je se plašili. Pozivalo se na pobunu, na skidanje starih antena sa kuća, jer šta znaš. Delili se po fejsu i instagramu video zapisi o predavanjima nekih nepoznatih naučnika iz Nemačke koji govore kako je to loše, sve sa dokazima koji se ne mogu baš povezati sa tom temom (osim ukoliko niste pod delirijumom neke droge).

I od jednom nestade 5G, nestade kao da je nikad nije ni bilo. Mi ćemo je čekati, spremni. Najavljuju drugi talas, odma posle izbora. Pa ako nas zatvore opet, bićemo spremni za 5G. Izduvali smo se, nakupili raznih kafanskih znanja. Sad nek samo dodje, neće znati šta je snašlo.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano