Porodica Stojnić iz Prijedora bogatija za trojke
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas, prilikom posjete porodici Stojnić u selu Petrov Gaj u kojoj su se rodile trojke, da je ovo izuzetno lijepa vijest za sve Prijedorčane.

On je naveo da je rođenje trojki izuzetna sreća za ovu porodicu koja sada ima četvoro djece.

- Ovo se desilo neposredno prije epidemije. Uspjeli smo kupiti kolica i pripremili smo poklone da posjetimo ovu porodicu, ali smo sačekali da se epidemija smanji da im čestitamo i poželimo sreću - izjavio je Đaković novinarima prilikom posjete ovoj porodici.

Majka Nataša Stojnić rekla je da je 20. februara rodila trojke – dječake Strahinju, Sergeja i Alekseja i da im mnogo znači podrška Gradske uprave.

- Isti dan kad sam rodila, gradonačelnik je nazvao supruga i pitao šta nam je najpotrebnije. Mi smo izrazili želju da nam kupi kolica, što je odmah i učinio. Naručena su sljedeći dan i hvala mu od srca na tome u ime porodice Stojnić - istakla je Nataša.

Otac Siniša Stojnić ponosan je na kćerku Mariju, koja ima dvije godine i osam mjeseci, i na svoja tri sina.

- Presrećni smo, da je obaveza velika - jeste, da oko njih ima posla - ima, ali, hvala Bogu, dobro napreduju i rastu - kaže Siniša i dodaje da je frizer po struci, da trenutno "niti radi, niti ne radi, te da primanja nisu redovna.

bebe.jpg

Izvor: ATV

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: