POSLE IZBACIVANJA IZ ZADRUGE! Otkrila je NAJTUŽNIJU tajnu - zadrugarka ne želi da vidi porodicu za Novu godinu!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što je osvojila najmanje odsto glasova sinoć, Martina Petrović morala je da napusti "Zadrugu". Nju je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom.

- Kako si? Bila si aktivna i onda se nešto dogodilo, šta? - pitala je Dušica.

- Iskreno, čudno mi je, zaboravila sam na sve napolju, sada vidim kola, ne znam šta se dešava. Lep je osećaj, ali i tužan, pomešana emocija... Eto, isključila sam se, stres, sklanjala sam se od svađa. Ali eto, možda se popravi to, možda se vratim nekada u nekom projektu, iskreno mi se svidelo. Nisam se izblamirala. Iskreno, ponosna sam na sebe. Bila sam neka tri meseca, ali to prođe kao godinu dana... - rekla je Martina.

Martina Petrović

- Kakva je situacija, koliko su nervozni zadrugari pred Novu godinu? - pitala je Dušica.

 

 

- Baš su nervozni, Milica ne želi da vidi porodicu, samo prijatelje. Nekima fale porodice... Tara traži psa, ona je izuzetak - dodala je bivša zadrugarka.

Mensur Ajdarpašić, Milica Jovanović

- Šta je bilo sa Dejanom? - pitala je Dušica.

- Ovaj video (profil) mi je presladak. Ja sam rekla da je on i privlačan i simpatičan, u početku me je čak i nervirao, isprozivala sam ga sećam se. Ali posle kad mu je bilo loše, gajila sam neku empatiju. Onda je on meni krenuo da prilazi. Ušli smo u komunikaciju, krenuli su mi leptirići u stomaku. Nisam se plašila Dalile, ali sam bila u fazonu da treba da brinem o sebi, da će to meni da bude stresno, a i da bi njemu bilo lošije - rekla je Martina.

- Martina i Car, kritično, sedela sam pored njih. Kad ona krene, svi bežimo - dodala je Petrovićeva.

- Da li neko tu manipuliše tom situacijom? - pitala je voditeljka.

- Oni su zapravo samo jako tvrdoglavi i velike inadžije. Primetila sam da Dalila njega gleda, a da Car gleda sve, kad bi mogao u sve bi gledao. Primetila sam da se gledaju i Maja i Janjuš. Mislim da će Dalila da završi sa Carem, a Maja sa Janjušem... - dodala je ona.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano