"Pošteni" haker vratio 25 miliona u kriptovalutama koje je ukrao!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPodaci koji o tome svjedoče pokazuju da je više različitih kriptovaluta povučeno sa platforme DForce, čije je sjedište u Kini. Iznos je potom vrfaćen na isti način kao što je i ukraden, takođe u kriptovalutama, piše BBC. Ukradeno je bilo više različitih kriptovaluta. Najveća vrijednost od ukupno 10 miliona dolara bila je iražena u Ethereum-u. Od ostalih 15 miliona, 10 je bilo izraženo u više različitih kriptovaluta, ali su one sve bile vezane za američki dolar. Preostalih nesto više od 4 miliona činile su ostale kriptovalute. 

Ovo sto je sa ovim slucčajem psebno zanimljivo, pored činjenice da jelopov vratio ono što je ukrao, je to što je haker vratio količinu novca identičnu ukradenoj, ali u drugačijem odnosu kriptovaluta u odnosu na koje je ukrao. I povrat je takođe izvršena putem platforme DForce. 

 

Inače, DForce dozvoljava korisnicima da vrše međusobne transakcije u kriptovalutama, zbog čega iz te platforme vjeruju da, da bi to mogao biti jedan od načina na koje je lopov uspio da prevari njihov sistem. 

 

DForce je saopštio da će javnost detaljnije obavijestiti o ovom slučaju kada bude imao više podataka.

 

Izvor: nezavisnenovine.com

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: