PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Žena pronašla posljednju poruku muža koji je umro od koronavirusa - "Ako nađeš nekoga..."
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kad je Katie Coelho (33) stigla u bolnicu u Danburyju u Connecticutu, njen suprug Jon (32) već je bio mrtav i nije se stigla oprostiti od njega. Posljednji mjesec života proveo je na liječenju od koronavirusa, a na kraju je umro od srčanog zastoja, piše Buzz Feed.

Tek kad su joj iz bolnice vratili njegove stvari i kad je pregledala njegov mobitel kako bi sačuvala fotografije, pronašla je posljednju poruku koju joj je napisao.

"Volim vas svim srcem i s vama sam proveo najbolji život koji sam mogao zamisliti. Sretan sam i ponosan što sam tvoj muž i otac Braedynu i Penny. Katie, ti si najdivnija i najbrižnija osoba koju sam ikad upoznao. Ti si zaista jedinstvena. Potrudi se da proživiš život s istom srećom i strašću zbog koje sam se zaljubio u tebe. Vidjeti te kao najbolju mamu našoj djeci je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile”, napisao je.

Katie nije znala da je spremio tu poruku, a sigurna je da ju je napisao nekoliko sedmica prije smrti.

PROČITAJTE I: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Otkriven pedofilski lanac koji vodi sve do bivših predsjednika SAD-a

“Iako se cijeli mjesec borio za život, znala sam da je do zadnje sekunde htio da meni i djeci bude dobro. Znao je da mi mora nešto napisati jer dugo nismo mogli razgovarati”, rekla je za Buzz Feed.

U poruci joj je dao do znanja i da želi da nakon njega pronađe sreću i ljubav ako bude mogla.

“Bio sam tako sretan. Ako nađeš nekoga, ne ustručavaj se ako znaš da će voljeti tebe i djecu. Volio bih to za tebe. Uvijek budi sretna, bez obzira na sve”, zaključio je Jon, prenosi Index.hr.

Njih dvoje su se upoznali dok su studirali, a vjenčali su se 2013. godine. Imaju dvoje djece, dvogodišnjeg Braedyna i Penny koja ima samo 10 mjeseci.

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: