PRIČAJU DA SAM GA UBILA OD DROGE: Supruga Dina Dvornika otvorila dušu i progovorila o NAJTEŽIM danima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDanijela Dvornik početkom ovog meseca obeležila je 14 godina otkako je izgubila svog supruga, legendarnog muzičara Dina Dvornika.

Hrvatski "kralj fanka" Dino Dvornik preminuo je pre 14 godina u 44. godini, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Danijelu i kćerku Elu.

Danijela je sada rešila da otvori dušu i progovorila o teškim danima i najbolnijim trenucima sa kojima se suočila nakon smrti svog supruga, prisetivši se šta je tada osećala.

- Onog dana kada je zatvorio svoje oči, ne bih ništa rekla više i apsolutno bih zabranila sve. Muziku naravno ne, nego sve ostalo. Previše te napadnu sa svih strana... Prvo sve preuveličavaš prvu godinu, onda si posle ljut, onda bi ga najradije ubila, pa četvrtu godinu je malo drugačije, vidiš šta je dobro, a šta nije. To je igra emocija. Zato mislim da bi čovek trebalo da da sebi oduška i primiri se i priča nakon pet godina, jer je onda objektivniji - rekla je Danijela u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

 

400662_danijela_iff.JPG?t=1663960443

Foto: Youtube Printscreen, HRT

Danijela Dvornik

 

 

Danijela je ovom prilikom ispričala i kako joj je trebalo vremena da sve procesuira te da je danas konačno "primirila". Takođe, prisetila se i kakve je sve priče slušala o svom odnosu sa pokojnim suprugom.

- Uvek sam bila aždaja u očima drugih, jer se uvek vadio na mene. Kada bi neko seo i počeo mu dosađivati npr. nakon koncerta, mi bismo već imali uigrani scenario. Ja bih počela govoriti: 'Dino, meni se spava, ja bih išla kući, hajmo kući...'. Tako bih ga spasila od ovih koji mu dosađuju, a u očima tih što mu dosađuju, bih bila aždaja.


Govorili bi: 'Nije htela da ga pusti'. Oni ne shvataju da nama nije bilo zabavno svake večeri, jer mi ujutro imamo svoje obaveze, dok će taj neko ujutru spavati. Onda bi svi govorili: 'Daj još 5 minuta, daj još 10 minuta', a ja bih uzvratila: 'Ne može! Idemo! Kupi se i idemo!' Onda bi on rekao: 'A šta ću, tako mi je žena rekla, moram ići!'.

 

333718_dino_iff.png?t=1663960443

Foto: youtube.com/printscreen

Dino Dvornik

 

- Mi smo to radili, jer se morao nekako spasiti. Nije on bio lik kom odgovara da mu dosađuješ do šest sati ujutro nakon koncerta, i njemu bi glava bila puna. Prihvatila sam da misle o meni svašta. Najgori deo tog posla je to što te ljudi natežu, rastežu i zgaze. Onda kažu: 'Žena ga ubila od droge!' Ja ga ubila?! Pa ja sam ga spasila od droge! Spasila sam mu život 500 puta! Ne samo od droge, već od alkohola, od takvih likova - rekla je Danijela.

Zatim je nastavila:

- Što bi on sa mnom bio 20 godina da sam ja bila aždaja!? Pa mogao me je ostaviti kad je hteo, ali nije! Milion njih mi je došlo i reklo: 'On je prekrasan, ali ne bih s njim bio pet minuta!'. Ali nije Dino bio takav svaki dan. Kod kuće je bio najnormalnija osoba. Druga bi stvar bila kad bi izašli i kad je morao ispunjavati očekivanja od drugih ljudi. Sve to ima svoje… - zaključila je.

Dok je bila u braku sa Dinom, Danijela nije bila preterano medijski eksponirana. Danas uspešno pliva influenserskim vodama, a smatra i da bi se ovaj "online svet" jako svideo i Dinu.

- Mislim da bi on bio presrećan u ovom vremenu, jer bi mogao dati sve od sebe. On bi imao svoj kanal i verovatno bi imao puno pratilaca. Sigurno bi bio jedan od boljih influensera... - rekla je, pa zatim dodala:

- On je bio uvek ispred svog vremena, neshvaćen. Dino bi se u ovom vremenu odlično snašao. Ako ništa drugo igrao bi igrice i na tome zarađivao - zaključila je.

 

391063_ela-dvornik_f.PNG?t=1663960497

Foto: instagram

Ela Dvornik

 

Spomenula je i kako uživa u ulozi bake sa unučicama Bali i Lumi koje joj je podarila ćerka Ela.

- Sada mi je najlepše biti u ulozi bake. Bali i Lumi su super. Prolazimo sve faze zajedno. Sada su već zabavne... Kad sam s njima, posvećena sam im non stop, 24 sata dnevno. Mislim njih su dve, a ja sam jedna, i ne možeš drugačije - objasnila je Danijela.

 

Izvor republika.rs

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: