PROGOVORILA JANJUŠEVA ŽENA! Konačno se oglasila i Ena: Evo šta je poručila nakon što ju je muž pred CELOM NACIJOM prevario s Majom Marinković!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mesecima unazad učesnici "Zadruge", ali i domaća javnost, nagađali su u kakvom su zapravo odnosu Maja Marinković i oženjeni Marko Janjušević Janjuš. Iako su se pravdali da je reč samo o druženju, Maja je rešila da prizna sve i otkrije da su, zapravo, imali strastvenu ljubavnu aferu.

Uprkos tome što su ga svi zadrugari upozoravali da napolju ima ženu koja ga gleda, te da treba da povede računa o ponašnju, Janjuš nije uspeo, prema Majinim tvrdnjama, da se iskontroliše, te su u više navrata pali sočni poljupci između njih dvoje, ali i vrela akcija ispod pokrivača. To nije sve - kako kaže Maja, obećavao joj je i da će se razvesti, te da će joj napraviti dete posle "Zadruge", a mi smo kontaktirali Janjuševu suprugu Enu kako bismo saznali kako reaguje zbog svega što joj je suprug priredio pred milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

 

Ona nije odgovarala na naše uporne pozive, međutim, ipak smo uspeli da je dobijemo - na kraju nam se javila na telefon i posle postavljenog pitanja poručila samo jedno:

Nemam nikakav komentar, uopšte nema potrebe da me zovete, isti mi je stav kao i ranije, hvala, prijatno - bilo je sve što je rekla Ena, nakon čega je spustila slušalicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. Tanasijević Izvor : Pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: