Prostitucija i spolni odnosi u vrijeme korone
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Industrija seksa bilježi strahovit uzlet zbog pandemije koronavirusa i činjenice da je većina populacije izolirana kod kuće, no koronakriza koja je pogodila globalno gospodarstvo neće utjecati čak ni na prostituciju unatoč propisanoj socijalnoj distanci.                                                                                                                     Globalne su industrije zbog restrikcija u transportu dovedene u probleme, a jedina industrija koja je opstala, čak se i razvila, u doba pandemije koronavirusa je online pornoindustrija. Stranice sa seksualnim sadržajem poput Pornhuba u doba kad svi moraju ostati doma, posjećenije su nego ikad.

Prostitutke paze na epidemiološke mjere

Iako bi se zbog samoizolacije i uputa o održavanju distance između osoba moglo očekivati kako najstariji zanat na svijetu miruje, to nije tako. Jedna “noćna dama” za RTL opisala je svoja iskustva u doba pandemije. Kaže da joj promet nije previše pao.

“Nije baš puno pao. Nešto malo je bilo lošije, ali nije puno. Ma bježali su svi, svatko je radio što je htio, svi su bježali gdje su htjeli. Nitko se nije pridržavao, njih ne zanima ništa, došli su tu gdje jesu, obavili što su htjeli i otišli ženama. Ne pitaju ni što imaš ili ne”, rekla je prostitutka.

Dodala je kako se pridržava epidemioloških mjera te da dezinficira sve, a ima i zaštitne maske. No, njezine klijente za to nije briga.

“Evo da kažem, oni još i traže bez prezervativa, dapače inzistiraju i onda odu doma ženama i djeci. Još ako te pitaju preko telefona pa ti kažeš da to ne može onda neće ni doći”, otkrila je.

 

preuzeto:https://net.hr/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano