Prostitucija za vrijeme korone
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ana Maria je prekršila pravila karantene kako bi otišla u “kućnu posjetu”, a Estefania je napustila dom kako bi prodala drogu – ovako u jeku pandemije koronavirusa izgleda svakodnevica seksualnih radnica u Kolumbiji – svodi se na borbu za puko preživljavanje – jer računi se i dalje gomilaju, a hladnjaci i ormarići s prehrambenim proizvodima se prazne.

Prije ove globalne zdravstvene krize, sve te žene radile su na ulici ili u bordelima (prostitucija je, naime, u Kolumbiji legalna), a sad, kad su svi zatvoreni unutar svoja četiri zida, one pogotovo jedva spajaju kraj s krajem.

Baš zbog toga mnoge riskiraju visoke novčane kazne ili čak zatvor – izlaze iz karantene kako bi radile i pritom se potencijalno izlažu virusu koji je zarazio skoro 3500 Kolumbijaca i ubio njih 150

– Bila sam u karantinu, ali morala sam obaviti kućnu posjetu. Šta da radim? Ne mogu umrijeti od gladi. Nisam više mogla čekati, pomoć od države, nažalost, nije stigla – kaže 46-godišnja Ana Maria iz Facatative, mjesta koje je od glavnog grada Bogote udaljeno 40 kilometara.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: