Provjerite s kojim horoskopskim znakom vas čeka fantastičan spolni odnos
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Provjerite s kojim znakovima ste najkompatibilniji kad je riječ o seksu.

1. Ovan

Ovnovi su strastveni i nestrpljivi, stoga se žele čim prije baciti na posao. Neće vas dugo i romantično zavoditi. Nisu sanjari i preferiraju divlji seks, a ne nježno vođenje ljubavi. Znaju što žele i žele to odmah, tako da nisu skloni predugim predigrama. Vole isprobavanje novih stvari i agresivnijeg partnera, a odbit će ih dosadan i predvidljiv ljubavnik. 

Kompatibilni su s: Lavom, Strijelcem, Blizancima i Rakom. 

2. Bik

Bikovi vole polagano zavođenje u kojem će uživati. Oni su senzualni ljubavnici i jako su izbirljivi, ali kad vas jednom izaberu, za njih ne postoji nitko drugi. Na njih ćete se uvijek moći osloniti, a vole slobodan i neopterećen seks. Budući da imaju snažan libido, ljubovanje s njima može potrajati i cijelu noć, navodi Phillys Vega, autorica knjige Erotic Astrology: The Sex Secrets Of Your Horoscope Revealed. 

Kompatibilni su s: Djevicom, Jarcem, Rakom, Škorpionom i Ribom. 

3. Blizanci

Njih ćete morati prvo zavesti mentalno, vole prvo pričati o seksu i dijeliti fantazije, a tek su onda spremni prijeći u spavaću sobu. S njima vas očekuje vatreni seks s puno prljavih razgovora. 

Kompatibilni su s: Vagom, Vodenjakom, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

4. Rak

Emotivni Rakovi ne vole usputni seks, već teže pravoj vezi. Intenzivni su, ozbiljni i posesivni ljubavnici. Žele partnera s kojim se mogu duboko povezati. U početku mogu biti sramežljivi, ali će biti predani partneri kad se malo opuste. 

Kompatibilni su s: Bikom, Djevicom, Jarcem, Škorpionom i Ribom. 

5. Lav

Lavovi obožavaju pohvale pa će sve učiniti da vas oduševe u krevetu. Inventivni su i predani, a očekuju da im se u potpunosti prepustite. Šarmantni su i puni seksualne energije, a ne vole partnere koji stalno žele biti glavni. 

Kompatibilni su s: Ovnom, Strijelcem, Blizancima, Vagom i Vodenjakom. 

6. Djevica

Iako se možda ne čine takvima, Djevice su jako romantične. Najviše će ih zavesti senzualan partner koji im posvećuje puno pozornosti i trudi se oko njih. Ne odgovaraju im agresivni partneri, ali vole isprobavati razne igrice među plahtama. 

Kompatibilni su s: Bikom, Jarcem, Rakom, Škorpionom i Ribom. 

7. Vaga

Vage su intelektualci i skloni su perfekcionizmu. Otvorenog su uma i vole iznenađenja. Jako im je bitna prava atmosfera, stoga će ih oduševiti lijepo uređena spavaća soba, seksi donje rublje ili fini parfem na partneru. 

Kompatibilni su s: Blizancima, Vodenjakom, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

8. Škorpion

Poznati kao najveći zavodnici zodijaka, Škorpioni imaju ogroman libido i neće ih zadovoljiti samo 20 minuta u misionarskom položaju. Kod njih ništa nema napola, pa će ili pokazivati veliki interes, ili ga neće pokazivati uopće. Traže partnere s kojima će moći isprobavati nove stvari poput vezanja ili seksa na neobičnim mjestima. Ne vole nametljive ljude. 

Kompatibilni su s: Rakom, Ribom, Blizancima, Vagom i Vodenjakom. 

9. Strijelac

Strijelci su entuzijastični i vole avanture, a takvi su i u krevetu. Dat će sve od sebe da vas zadovolje, ali od vas neće očekivati ništa manje. Vole se zabavljati i isprobavati nove stvari. Ne vole predvidljivost i mirne večeri pred televizorom. 

Kompatibilni su s: Ovnom, Lavom, Blizancima, Vagom i Rakom. 

10. Jarac

Poznati su kao radoholičari, ali ako ih uspijete odvući u spavaću sobu pokazat će vam da su jednako predani i zabavi. Oni su jedni od najstrastvenijih horoskopskih znakova, posvetit će se partnerovom zadovoljstvu, a mogu se podičiti i velikom izdržljivošću. Privlače ih pametni ljudi koji će ih zavoditi riječima i seksi odjećom ili romantičnom večerom, ali ne vole baš spontanost pa ćete sve morati isplanirati unaprijed. 

Kompatibilni su s: Bikom, Djevicom, Rakom, Škorpionom i Ribom.

11. Vodenjak

Ponašanje ekscentričnih Vodenjaka teško je predvidjeti jer se i međusobno jako razlikuju. Imaju snažan libido, a spremni su probati sve što im zvuči zanimljivo. Iako djeluju hladno i rezervirano, s pravim će partnerom biti jako strastveni. 

Kompatibilni su s: Blizancima, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

12. Riba

Ribe su u krevetu pravi kameleoni i rado će se prilagoditi partneru. Vode se emocijama, a ne razumom i jako brinu za zadovoljstvo partnera. Vole se zabavljati i otvoreni su za isprobavanje. 

Kompatibilni su sa: Škorpionom, Rakom, Bikom, Vagom i Jarcem.

 

 

preuzeto:index.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
авг 9, 2022, 8:43 по подне - Jole
авг 5, 2022, 8:52 по подне - Jole
авг 2, 2022, 6:08 по подне - Jole
авг 1, 2022, 9:33 по подне - Jole
јул 31, 2022, 6:35 по подне - Jole
Autor: