PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ IZ BOLNIČKE SOBE: Rijaliti zvezda potpuno BLEDA i iscrpljena! (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom lekarskog tima u Beogradu. Njoj se već danima unazad bore za život nakon operacije želuca u Turskoj, a kako kažu najnovije informacije, Nišlijki je zdravstveno stanje sada stabilnije.

Da je Miljana skinuta sa kiseonika i da je se nešto bolje oseća, pokazuje i prva fotografija iz bolnice. Ona je danas za vreme poseta i kada nema vizitu i prismotru lekara, iskoristila vreme da se čuje sa prijateljima, među kojima je i Filip Car.

 

Kolege iz rijalitija su da danas razgovarali na video poziv, u kojem mu je Miljana pričala kroz šta sve prolazi.

Ono što malo ohrabruje jeste Miljanino lice. Iako bleda i iscrpljena, Miljana se ipak smejala dok je razgovarala sa Carem.

 

Miljana Kulić, Filip Car
Foto: Instagram/filip_car_capo_ck

Podsetimo, juče je tokom dana kod Miljane u poseti bio i konzilijum psihijatara, koji su sa njom porazgovarali i na osnovu toga procenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom lečenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava.

Inače, Miljana je ranije čupala kateter, bila nasilna prema osoblju i pretila da će da skoči sa prozora klinike ukoliko ne dobije cigarete

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: