"Prvo je izvrijeđao sebe i našu crkvu" Vučić reagovao nakon stravične kletve episkopa Nikanora i vrijeđanja Ane Brnabić
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

On je prvo izvrijeđao sebe i našu crkvu, mnogo više nego bilo šta drugo, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić o strašnim uvredama koje je premijerki Ani Brnabić danas uputio episkop Nikanor.

Da vi kažete da je brat Ane Brnabić pravio dijete Ani Brnabić?! Pa da li vas je bar malo sramota? Da vi kažete da joj je djeda bio ustaša. Da jedan od četvoro djeda i baba je bio Hrvat. A nije bio ustaša. I onda na sve to kažete da biste zbog “Prajda”, neki kažu gej parada, neki kažu pederbal, kaže da će uzeti oružje – rekao je Vučić gostujući u emisiji Prva Tema na Prvoj televiziji.

Podsjetimo, episkop Nikanor je tokom besjede praktično govorio o predstojećem Europrajdu koji će se u septembru održati u Beogradu. Dio obraćanja posvetio je premijerki Brnabić koju nije eksplicitno imenovao, ali je sasvim jasno na koga je mislio.

– Ako (njeno) ime izgovorim, onda ne mogu ime božije izgovarati. Dozvolila je da njezin rođeni brat bude otac njenog sina! Hoćemo li to, tu prihvatiti, a vi znate o kome ja govorim to. Nit je naše vjere, nit je našega porijekla, nego neprijatelj! Njezini djedovi i roditelji su bili koljači srpskoga naroda! I ona danas da nam propovjeda, da nema ni oca, ni majke, nema djece… Čija su to djeca? – izgovorio je Nikanor, prenosi Blic.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000