Prvo pojavljivanje Luke Blacka nakon pobede na PZE23: Počeo sa pripremama za Evroviziju, pa otkrio da li će pevati na srpskom!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-ULuka Ivanović sinoć je odneo pobedu na "Pesmi za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju u Liverpulu pesmom "Samo mi se spava".

Jutro nakon proglašenja pobede Luke Black je gostovao u jutarnjem programu Javnog servisa, gde je sa širokim auditorijumom podelio svoja osećanja nakon što su se utisci slegli.

- Spavao sam samo sat vremena, bolje da nisam spavao, nego ovako - počeo je Luke Black.

402158_snimak-ekrana-2023-03-05-111508_iff.png?t=1678011949?t=1678011966032?t=1678011977394Printscreen/RTS Luke Black

- Mnogo sam srećan zbog svega što se desilo juče i i dalje nisam svestan i ne mogu da dam neku reakciju adekvatnu. Delujem kao da mi je svejedno, ali sam u stvari ostvario jedan veliki san. Mislim da je prava formula bila ta što sam odlučio da se samo zezam i opustim na sceni - kaže Luke Black.

Pred izlazak na veliku scenu nije razmišljao o kvalifikacijama, bilo mu je bitno jedino da se smiri. Nakon pobede prvo je pozvao tatu.

- Samo sam bio u fokusu da se smirim. Bila mi je dovoljna čast što sam bio izabran da budem u prvom polufinalu, nisam uopšte razmišljao o daljem kotiranju. Čuo sam se prvo sa tatom, jer mi je on najveća podrška. Posle i moji bliski prijatelji. Tridesetoro nas je proslavilo i odmah kreću pripreme za "Evroviziju". Pesma je nastala na engleskom, ali meni se mnogo više sviđa na srpskom, ipak otvoren sam za sve - kaže Luke Black u programu RTS-a.

Luke čvrsto veruje da će se njegova kompozicija naići da dobre kritike publike širom Evrope.

- Ja mislim da će se pesma dopasti i ono što sam video od ljudi iz inostranstva svi su mi dali podršku i pronalazili su se u pesmi - istakao je Luke Black.

Numera "Samo mi se spava" nosi snažnu poruku sa društveno-angažovanim tekstom na srpskoj i engleskoj verziji. Inspiracija autoru je bio period pandemije koronavirusa. Luk je pesmu napisao iz pozicije lika iz video-igre Sims, a pesma govori o „kolektivnom buđenju i kako ne treba da žmurimo na zlo".

Izvor 24sedam.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: