Pucali mu u glavu, pa ga RASKOMADALI: Sumnja se da se klan Velje Nevolje iživljavao i na mladiću čije je tijelo nađeno u Sopotu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Prije tačno dve godine, 16. maja 2020, u Sopotu je pronađeno raskomadano tijelo Aleksandra Halabrina (28).

Pronađeno je u plitkom grobu u livadi u Parcanima kod Sopota, a imalo je prostrelnu ranu na glavi.

Tijelo je otkrio je čobanin Mirko Maksimović, koji je napasao koze. Noge i trup su bili u zemlji, a gornji dio tela je bio otkriven. Noge i trup bili su zamotani u kesu. Da prizor bude još gori, leš nije imao odjeću, bio je go.

Aleksandar je nestao nepuna dva mjeseca ranije, 20. marta. Posljednji put je viđen tog dana oko 14 sati.

– Pitala sam ga kako je, jer je iz Janošika otišao u Beograd da se nađe s prijateljima. Rekao mi je da je dobro i da ćemo se čuti kasnije – rekla je svojevremeno njegova majka, kojoj je Aleksandar bio jedinac, piše Kurir.

Kako je dodala, istog dana je oko 16 sati ponovo pokušala da dobije sina, ali je bio nedostupan.

– Niko nije posumnjao da ovako nešto može da se desi. U martu je doputovao iz Mađarske, pa mu je određena mjera samoizolacije. Svi su mislili da je zbog toga pobjegao od kuće i da se krije. Međutim, moje najcrnje slutnje su se obistinile poslije dva mjeseca – kaže neutješna majka.

Sumnja se da Halabrin još jedna u nizu žrtava klana Veljka Belivuka.

– Mog sina je prijatelj odvezao na Banjicu. Neko vrijeme ga je čekao, ali mu je Aleksandar javio da ga ne čeka i da će ga pozvati kada bude trebalo da dođe po njega. Policija je saznala da je moj sin posljednji put viđen živ sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijača Rada, a poznato je da je Belivuk nekada takođe bio Radov navijač. Moj sin je sjeo u auto sa Stefanom Mirkovićem Gošom kojem je vjerovao. Sa njima u kolima je bila još jedna osoba – kaže neutješna majka i dodaje da nikada nije čula da njen sin spominje Veljka Belivuka.

Halabrin se družio sa Lazarom Vukićevićem, za čiju otmicu i ubistvo se terete Belivuk i njegov klan, a bio je blizak i sa nekadašnjim vođom Partizanovih navijača, Nenadom Alajbegovićem Alibegom, na koga je više puta pucano.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano