PUTIN REKAO NJET ĐUKANOVIĆU! Milo ne sme na Paradu pobede iako je MOLIO, Rusi su mu RAZBILI SVE ILUZIJE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U"Moli se Bogu i drži se Rusije" – ostavio je u amanet Sveti Petar Cetinjski svom nasledniku, Petru II Petroviću Njegošu, ali i svima kojima je tradicionalna, istinska Crne Gora na srcu. Nažalost, današnjom Crnom Gorom ne vladaju takvi.

Ipak, to ne znači da se i oni ne bi "uhvatili" za "hibridnog agresora" poput Rusije, bar ponekad… Tj. onda kada to njima odgovara. U predizborne svrhe, na primer.

Svakodnevno stižu potvrde da je Zapad "okrenuo glavu" od crnogorskih vlasti i šefa režima. Većina naroda je primorana da se grčevito bori za elementarna ljudska i verska prava, policajci skidaju uniforme, lekari šetaju sa vernim narodom, a članstvo DPS-a se rasipa.

U ovakvim okolnostima, predsednik DPS-a i Crne Gore, Milo Đukanović, procenio je da bi podrška Rusije i moćnog predsednika Putina bila ona "slamka" koja bi mogla da spasi DPS-Titanik od potonuća.

Uzalud. Kako saznaje IN4S, Đukanović je preko određenih kanala u Moskvi pokušao na sve načine, vrlo uporno, da dobije pozivnicu za Paradu pobede. Međutim, Rusi su ga u potpunosti ignorisali. Njegove molbe nisu došle ni na razmatranje na ozbiljnijim instancama.

Podsetimo, ovogodišnja proslava Dana pobede u Rusiji, koji se tradicionalno održava 9. maja, odložena je zbog pandemije virusa korona, i održaće se 24. juna velikom vojnom paradom u Moskvi, na kojoj će učestvovati oko 14.000 vojnika, više od 220 jedinica vojne tehnike i pripadnika Oružanih snaga iz 19 zemalja, uključujući i Vojsku Srbije.

Zbog korone, Rusija je odlučila da pozove samo lidere zemalja Zajednice nezavisnih država, uz određene izuzetke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju, baš kao i član predsedništva BiH, Milorad Dodik.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu lično je uputio poziv i šefu Pentagona Marku Esperu, ali i slavnom srpskom režiseru, Emiru Kusturici.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Vladimir Putin - Crni Bombarder Portal
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: