RAMZAN KADIROV UPOZNAO MMA ZVER - SA NJIM NIKO NE SME U RING: Najveća pobeda karijere, pa pokloni za lidera Čečena!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Švedski borac čečenskog porekla Hamzat Čimaev posetio je kontroverznog Ramzana Kadirova i dao mu poklone.

Jedan od najboljih MMA boraca danapšnjice vratio se u rodnu Čečeniju, a jedan od prvih poteza bio mu je sastanak sa Ramzanom Kadirovim. Prvi čovek Čečenije ugostio je Hamzata Čimaeva, švedskog borca čečenskog porekla koji je do sada neporažen u profesionalnim borbama.

MMA čudo iz Beno-Jurta ima skor 11-0 u profesionalnim borbama, a samo njegov poslednji meč odlučile su sudije nakon 15 minuta u oktagonu. Ranije je uspevao da završi sve svoje protivnike, pa nije ni čudo što jedno vreme niko nije smeo da prihvati meč protiv njega.

Momak koji je sa 18 godina izbegao u Švedsku iskoristio je predah nakon najveće pobede u karijeri (protiv Žilberta Brnsa) da poseti rodni kraj, a tamo je sreo Ramzana Kadirova, čoveka čije jedinice već nedeljama ratuju u Ukrajini. Tim povodom je političkom lideru koji je jedan od Putinovih najbližih saradnika uručio vredne poklone, poput sportske opreme koju i sam koristi.

"Posle velike pobede nad Brazilcem Gilbertom Bernsom „Čečenski vuk“ Hamzat Čimajev, po povratku u rodni kraj, prvo što je uradio je da me poseti. Sa velikim zadovoljstvom sam upoznao našeg neporaženog borca i lično mu čestitao pobedu. Takođe, Hamzat nije zaboravio na moju posvećenost sportu i zdravom načinu života i uručio mi je poklone u vidu sportske opreme.

Hamzat je jedinstven borac, ima ogroman arsenal borbenih veština. Iznova nas raduje spektakularnim borbama, ne ostavljajući šanse za pobedu svojim protivnicima, koji su, nesrećnim sticajem okolnosti, izašli jedan na jedan sa njim. Broj bezuslovnih pobeda ubrzano raste, za razliku od poraza, čija je oznaka uvek na nuli. Skroman u svakodnevnom životu, Hamzat se, ušavši u oktagon, u trenu transformiše u nezaustavljivog borca koji ne trpi poraz.

Hamzatu od srca želim uspeh u sportskim aktivnostima i još jednom mu čestitam na sjajnoj pobedi! Siguran sam da će postići velike visine i da će lako proći sve naredne protivnike", napisao je Kadirov na svojim profilima na društvenim mrežama.

Čečeni su poznati kao veliki borci i ljubitelji borilačkih sportova, a poslednjih godina brojni MMA takmičari došli su baš iz ovog regiona. Oni od malih nogu treniraju, a veštine se prenose sa jedne generacije na drugu.

Tako je sve što zna o borilačkim sportovima Habib Nurmagomedov naučio od svog oca, nakon čije smrti se zakleo da više neće ulaziti u oktagon ni pod kojim uslovima.

Kamere su pratile njihov susret:

Izvor mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano