RAZAPELI GA! Mensur završio u SUZAMA nakon osude zadrugara - UDARCI I PSOVKE zatresli Belu kuću
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVečeras je emisija "Gledanje snimaka" u kojoj su raskrinkani mnogobrojni odnosi u Beloj kući. Nakon snimka u kojoj je prikazano nasilje između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, zadrugari su sa gađenjem komentarisali ovu situaciju.

Mensur Ajdarpašić je završio u suzama, nakon osude zadrugara.

 

- Evo vam sve, dobili ste šta ste hteli - plakao je Mensur.

 

- Idi plači malo - dobacila je Mima.

- Plačem jer mi je krivo. Meni se ovakve stvari nisu desile u životu napolju, ali hajde neka bude... Krivo mi je - rekao je Ajdarpašić, a onda je ustala Tara Simov:

- U prvom klipu smo videli kako udara vrata, zaleće se, vređa, rekao da joj j*be mamu k*rvu... Druga stvar, ne postoji stvar koja ženska osoba može da uradi muškarcu, i da ga je lupila, žensko je. Ne postoji momenat da treba da mu bude to u delom mozga da on uzvrati ženi. On je klasičan ženomrzac. I mrzi Minu. Budi srećan što Mina nema oca kao što je moj. Žao mi je njene majke, ona nema glavu porodice, muškarca koji može da je zaštiti. Treba da te bude stid i sramota - istakla je Tara.

Zadruga 3 - Mensur plače / Tara smatra da je on ženomrzac, žali Minu - 03.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com/
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: