RAZOTKRILA GA SKAJ APLIKACIJA Njemačka izručila Milivoja Todorovića BiH, nabavljao kokain za sami vrh škaljarskog klana
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMilivoja Todorovića (48) iz Bijeljine koji je osumnjičen u okviru Skaj predmeta izručen je Tužilaštvu BiH iz Njemačke.

U saopštenju Tužilaštva BiH stoji da su policijski službenici Sudske policije BiH, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, na aerodromu Sarajevo, preuzeli osumnjičenog Todorovića kojeg su pravosudne i policijske institucije Njemačke izručile pravosuđu BiH.

– Osumnjičeni je pod istragom u okviru predmeta sa dokazima iz Skaj i Anom aplikacija, a nakon međunarodne potrage, na temelju potjernice u novembru prošle godine, uhapšen je u Frankfurtu – navode iz Tužilaštva BiH.

Dodaju da je prema prikupljenim dokazima osumnjičeni korisnik kriptovane Skaj aplikacije, a boravio je u više zemalja Evrope, kao i na području Južne Amerike, prenosi Glas Srpske.

– On se sumnjiči da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, u okviru koje je bio zadužen za pripremu i nabavku kokaina, koji je sa područja Južne Amerike, transportovan u evropske zemalje, te nakon toga krijumčarena prema zemljama Zapadnog Balkana. Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Tužilaštva BiH, pokrenuće aktivnosti za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog – navodi se u saopštenju.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: