Region u neverici! Dritan priznao da li je šmrkao kokain
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U jednom od intervjua koji je dao tokom kampanje za izbore u Crnoj Gori Dritan Abazović je odgovarao na neka škatljiva pitanja. Voditelj ga je u intervjuu pitao da li je nekada probao "bijelo" (kokain), a Abazović se nasmejao.

- Nikada, ako pod tim ne podrazumevamo neke druge mlečne proizvode, belo vino ili belu čokoladu - rekao je kroz osmeh lider koalicije "Crno na bijelo" - Dritan Abazović.

On je zatim ispričao o jednoj situaciji koja se desila njegovom kolegi u jednoj televizijskoj emisiji.

Voditeljka je njegovom stranačkom kolegi rekla da su predstavili platformu "Crna Gora na bijelom", a njegov saobrac je odgovorio da su oni predstavili političku platformu da "Crna Gora ne bude prepoznata po bijelom nego zelenom i plavom, planinama i moru".

- Mi se borimo da takva stvar nestane iz svakodnevnice - rekao je Dritan Abazović.

UŽIVO IZ ŠUME - Dritan Abazović

Hvala Dritanu Abazoviću što je pristao na ovu vrstu opuštanja kao uvod u intervju, vrijedi pogledati. Možete me na instagramu na ovom linku: https://www.inst...

Upitan o tome koliko je uspešan sa ženskom populacijom, gde je voditelj to postavio kao “pitanje od milion evra”, Dritan je rekao da ne želi da se hvali time.

- Ako bi sveli na novčanu meru to bi trebalo da svedemo na pitanje od jednog evra, a ne milion. Ne želim da se hvalim, ali mislim da ko me poznaje, taj zna odgovor - rekao je Abazović kroz osmeh.

Na pitanje gde izlazi, Dritan za sebe kaže da baš voli druženja.

-Trenutno nigde, u suštini svuda, ja sam čovek koji baš voli druženja - rekao je Abazović.

 

Izvor: espreso.rs

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: